Aruuu- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Арууу е добре известен със своя стрийминг на видеоигри Twitch. Арууу излъчва набор от различни игри, но често я виждат да играе на „Call of Duty“, „League of Legends“ и „Fortnite“. Тя е активна в сайтовете на социалните медии и има над 43 хиляди последователи в Instagram. Тя поддържа активно присъствие в социалните медии и значителна база от фенове. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Вие Wiki, Вашата възраст, Вашата нетна стойност, Вие сте гадже и още

Бързи факти

Истинско име Арууу
Псевдоним Арууу
Известен като Twitch Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 29-годишен
рожден ден 5 април 1991 г
Родно място Съединени щати
Зодия Овен
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 33-27-40 инча
Размер на чашката на сутиена 33 А
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0 K – 0 K

Биография на Aruuu

Арууу е родена на 5 април 1991 г. Тя е 29-годишна жена. Тя е американска гражданка със смесен етнически произход. Нейният астрологичен знак е Овен. Тя е родена в Съединените американски щати.

Височина и тегло

Височината на Аруу не е известна. Тя е висока 5 фута 5 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Тя притежава зашеметяващи тъмнокафяви очи и руса коса. 33-27-40 инча е измерването на тялото й. Тя е с размер на чашката на сутиена 33 A.кариера

Aruuu печели няколкостотин долара на месец от канала си в YouTube. Нейният канал съчетава влогове за пътуване и акценти от играта. Aruuu е добре познат и в други социални медийни платформи, включително Twitter и Instagram.

Арууу Нетна стойност

Тя отвори канал в YouTube и започна да качва неща, свързани с видео игри. Сега тя също е стриймър на пълен работен ден. Освен това тя изкарва справедлив живот чрез членство, приходи от реклама, спонсорства и дарения. Нетната й стойност се оценява на между 300 000 и 400 000 долара.

Aruuu Гадже и запознанства

Арууу е неомъжена и неомъжена. Тя има огромен кръг от приятели и значителни последователи в социалните медии. Тя е въвлечена в редица много дълбоки приятелства и връзки.

Любопитни факти

  • Aruuu притежава богат интерес и познания по различни теми, както и жизнерадостно и топло присъствие в социалните медии, което съответства.
  • Филмите й са разнообразни и интересни; тя често експериментира с нови гледни точки или материали и се ангажира активно с различни звезди в социалните медии.
  • Тя е доста иновативна и има желание да опитва нови неща и да изследва нови възможности.
  • Тя обсъжда ежедневните си дейности и взаимодействия с публиката, като им дава поглед в живота си.
  • Притежава отлично чувство за стил и мода и вроден афинитет към камерата.
  • Тя е запален любител на животните и наскоро осинови куче на име Памук.

Популярни Публикации