Артър Мафокате- Нетна стойност, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, кариера

Артър Мафокате е известен южноафрикански певец, автор на песни, музикант, продуцент, влиятелен човек в социалните медии, филантроп и предприемач от Совето. Той е добре известен в нацията с невероятните си песни и музикални албуми. Артър навлиза в музикалната професия в ранна възраст, според Wikipedia.

Бързи факти

Истинско име Артър Мафокате.
Професия Музикант, певец, автор на песни, продуцент, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 59 години.
Рождена дата 10 юли 1962 г. (вторник).
Родно място Совето, Южна Африка.
Сегашен адрес Йоханесбург, Гаутенг, Южна Африка.
Зодия Рак.
Нетна стойност USD 6-8 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Южноафрикански.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 65 кг
В лири: 143 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Артър Мафокате

Артър Мафокате беше роден на 10 юли 1962 г. в Совето, Южна Африка. Той е от добре създадено семейство. Придържа се към християнската вяра. Мафокате е на 59 години според рождената си дата (към 2021 г.). Всяка година на 10 юли той празнува рожден ден. Този професионален вокалист получава допълнително образование в известна институция в родния си град. Мафокате проявява силен интерес към музиката още от малък. Той също отиде за известно време в Мидранд. Артър също е работил като поддържащ танцьор за няколко музиканти по време на кариерата си. Сега той е известен вокалист и музикален продуцент.

Височина и тегло на Артър Мафокате

Артър Мафокате е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.



  Артър Мафокате

Нетна стойност на Артър Мафокате

Колко е нетната стойност на Артър Мафокате? Този невероятен човек изкарва прехраната си с певческата си професия. Сега той живее в разкошно имение в Йоханесбург, Гаутенг, Южна Африка. Той също така притежава редица автомобили от висок клас. Що се отнася до неговата нетна стойност, Мафокате има нетна стойност от -8 милиона USD (приблизително). Той също така публикува различни изображения на дома си в своите социални медийни платформи.

кариера

Артър Мафокате започва да се занимава с музика в ранна възраст. В началото на кариерата си той работи и като поддържащ танцьор. Артър издава първия си албум, Windy Windy, през 1994 г. в резултат на неговата упорита работа и способности. Този албум беше оценен заради суперхитовата песен Amagents Ayaphanda. Оттогава Mafokate е издал редица музикални албуми, включително Scamtho, Oyi Oyi, Seven Phezulu, Vanilla & Chocolate и други.

Не само това, но Артър получи няколко отличия за своите невероятни музикални умения, включително наградите SAMA FNB, южноафриканските музикални награди на Metro FM и много други. Той също така е свирил на живо на редица събития на живо. Той също така участва в редица музикални видеоклипове и песни. Mafokate също има свой собствен канал в YouTube, който трябва да разгледате.

Съпруга и брак на Артър Мафокате

Коя е съпругата на Артър Мафокате? Името на Артур Мафокате се свързва с редица известни хора. Артър имаше връзка с кралица Ияя, южноафриканска музикантка (Ияя Сесоко). От връзката си с Queen той също има дъщеря на име Owami Mafokate.

След известно време Артър и Ияя бяха разделени. Семейното положение на Мафокате е неомъжена, според докладите. Артър очевидно е излизал с музикант на име Cici Busisiwe Twala, според Wikipedia. За дълъг период от време двойката излизаше. Cici, от друга страна, го обвини във физическо посегателство през 2017 г.

По-късно те се разделиха. Освен това името на Артър е свързано с певеца Чоми. Що се отнася до децата му, Мафокате е баща на четири деца: Оуами Мафокате, Келело Мафокате, Артър Мафокате младши и Оналена Мафокате. Майката на Свами е бившата партньорка на Артър Ияя Сесоко, както казах по-рано. Самоличността на майките на другите му три деца обаче е неизвестна. Дъщеря му Оуами е известна южноафриканска певица. Синът му Артър младши е опитен диджей. Обича да прекарва времето си с децата си.

Популярни Публикации