Art Bell- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Арт Бел , понякога наричан Кралят на нощното радио, е американски телевизионен оператор и писател. Освен това Арт Бел основава и води радио шоуто Coast to Coast AM, което се фокусира върху паранормалното. Освен това шоуто му се предава в Съединените щати и Канада по стотици радиостанции. Той също така създаде и представи спътника на шоуто, Dreamland.

Бързи факти

Роден Артър Уилям Бел III, 17 юни 1945 г., Северна Каролина, САЩ
Умрял 13 април 2018 г., Pahrump, Невада, САЩ
Причина за смъртта Случайно предозиране на наркотици
Професия Разпространител, автор
деца 5
Позивна W6OBB (САЩ), 4F1AB (Филипини)

Арт Бел Биография

Артър Уилям Бел III , с псевдоним Арт Бел, е роден в Кемп Леджун, Северна Каролина, на 17 юни 1945 г. За съжаление той почина на 72-годишна възраст. Освен това той е зодия Близнаци и е американски гражданин. Той беше син на покойния Артър Уилям Бел младши и Джейн Лий Гумаер Бел (майка). Като дете е увлечен от радиото.

Той получава лиценза си за радиолюбител на 13-годишна възраст и използва позивната „KN3JOX“. Той промени позивната си на „K3JOX“ и в крайна сметка спечели „Лиценз за любителски екстра клас“, най-високото ниво на лиценз за любители, предлагано от „Комисията по комуникациите на Федерацията на САЩ“.По отношение на академичните качества, той посещава „Университета на Мериленд“, за да учи инженерство, но напуска, за да работи като оператор на дъска. Той често работеше както зад, така и пред микрофона, за да натрупа опит. Той твърди, че работата в радиостанцията го е научила много повече, отколкото университетът.

  Art Bell възраст

Арт Бел

Височина и тегло на Art Bell

Арт е оплешивяващ и има кафяви очи. Освен това няма информация за височината, теглото или други физически характеристики на Арт Бел.

Арт Бел Смърт

Арт Бел започва да изпитва здравословни проблеми на 70-годишна възраст, а през 2016 г. прекарва тежък пристъп на пневмония. Той почина на 13 април 2018 г. в Pahrump, Невада, на 72-годишна възраст.

Арт Бел Професионален живот

Арт Бел е служил като хирург във „Въздушните сили на САЩ“ по време на войната във Виетнам, където той и негов приятел управляват нелегална пиратска радиостанция, предаваща антивоенни песни от „Въздушната база на Амарило.“ След войната той се премества в Япония и работи като DJ за 'KSBK', единствената гражданска английска радиостанция в страната по това време. Той се премества в Съединените щати през 1970 г. и работи за „KIDD“ в Монтерей, Калифорния.

Започва като диджей на рок музика, преди да се прехвърли към водещ на радиодебатни предавания. Той премина от рутинни политически въпроси към по-проблематични теми като ловене на оръжие, окултизъм, НЛО, псевдонаука, теории на конспирацията и протонаука в своето токшоу „Страна на мечтите“.

Той основава базираната в Pahrump радиостанция „KNYE 95.1 FM“, която включва студио и предавател близо до къщата му в окръг Най, Невада. „Coast to Coast AM“, което той продуцира в студиото си, се превърна в едно от най-популярните радио предавания в края на 80-те и началото на 90-те години. Той беше излъчен на повече от 500 станции и получи над 15 милиона слушатели.

Той създаде доверие чрез провеждането на сесии с въпроси и отговори на живо в своето шоу. Той владееше изкуството да изслушва търпеливо и след това да отговаря обективно. Той излъчи шоуто си от Филипините през октомври 2006 г. и това беше единственият път, когато проверяваше запитвания. Прави интервюта с музиканти, автори, актьори, диджеи и комикси.

Освен това през цялата си забележителна кариера той интервюира забележителни фигури като Уили Нелсън, Мърл Хагард, Грег Беър, Крис Картър, Дан Айкройд, Кейси Касем и Джордж Карлин. Неговите речи спечелиха положителна обратна връзка поради непринудения си характер, като същевременно се занимаваха с уместни и актуални теми.

Бел неочаквано прекрати шоуто си „Coast to Coast AM“ през октомври 1998 г. поради опасност за семейството му. Той се завръща в шоуто през февруари 2001 г., но отказва да обсъжда личния си живот. Той напусна редовното шоу през октомври 2002 г. и започна да води само епизоди през уикенда поради медицински проблеми. През януари 2003 г. Джордж Нури го наследи като дневен водещ на шоуто.

През септември 2013 г. той дебютира с Dark Matter на Art Bell, ново нощно шоу на Indie Talk Channel на Sirius XM. Шоуто се излъчваше общо шест седмици. През юли 2015 г. той стартира шоуто „Полунощ в пустинята“, което беше достъпно онлайн чрез TuneIn.

Арт Бел Нетна стойност

Имаше блестяща кариера. Според някои уеб източници той е имал нетна стойност от приблизително 10 милиона долара към момента на смъртта си. Като писател и телевизионен оператор той изкарва прехраната си.

  Арт Бел нетна стойност

Арт Бел

Art Bell Съпруга, брак

Арт Бел е женен четири пъти през живота си. През 1965 г. той се жени за Сачико Тогучи Понтиус и двамата имат две деца. Двойката обаче се развежда само три години по-късно, през 1968 г. Той се жени за Вики Л Бейкър през март 1981 г. и двамата имат син.

Въпреки това, както в случая с последния брак, този не продължи дълго и двойката се разведе през 1991 г. След това той се ожени за Рамона Лий Хейс за трети път през август 1991 г. Той остана с нея, докато тя почина от остра астма през януари 2006 г., докато двойката беше на почивка.

След смъртта на третата си съпруга той удиви всички, като пътува до Филипините през 2006 г. и се жени за Айрин Руис, тогава на 21 години. Той също имаше здравословен проблем и в резултат на това се върна в Америка, но съпругата му срещна трудности при получаването на виза.

Той прекарва остатъка от живота си с последната си съпруга Айрин и техните деца. Децата му се казват Артър Уилям Бел, Азия Рейн Бел, Лиза Миней Бел и Винсент Понтий Бел.

Популярни Публикации