Arisara Karbdecho- Wiki, възраст, гадже, височина, нетна стойност, смърт

Арисара Карбдечо беше известен тайландски модел, инфлуенсър в социалните медии, косплейър, онлайн личност, TikTok звезда и бизнесдама от Банкок, Тайланд. Тази прекрасна жена беше добре известна в социалните медии със своите косплей видеоклипове и снимки. Тя също събра милиони фенове в официалните си акаунти в социалните медии. Тя също публикува своите невероятни неща в официалния си акаунт в Instagram, който има повече от 1,5 милиона последователи (към юни 2022 г.).

Бързи факти

Истинско име Арисара Карбдечо.
Също известен като Момичето близалка.
Аз бях Алис.
Алис.
Професия Модел, влиятелен човек в социалните медии, косплейър, интернет личност, TikTok звезда и предприемач.
Възраст (към момента на смъртта) 28 години.
Причина за смъртта Странен инцидент със задавяне.
Рождена дата 7 октомври 1993 г. (четвъртък).
Дата на смъртта 6 юни 2022 г. (понеделник).
Родно място Банкок, Тайланд.
Място на смъртта Банкок, Тайланд.
Зодия Паунд.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Международен колеж на университета в Банкок.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Националност Американски.
Религия N/A
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг .

Възраст и ранен живот на Арисара Карбдечо

Алисбамбам е израснал в тайландско домакинство. Биографията й в Instagram гласи, че е родена в четвъртък, 7 октомври 1993 г. в Банкок, Тайланд. Тя е родена в проспериращо семейство. Карбдечо беше на 28 години, когато почина на 6 юни 2022 г., според източници. Тя беше надарена дама. Arisara също натрупа значителна база от фенове в ранна възраст. Нейното образование е завършило в Международния колеж на университета в Банкок, според нашето проучване. След това тя започва да снима видеоклипове за косплей в интернет.

Височина и тегло на Арисара Карбдечо

По отношение на измерванията на тялото, тя беше красиво момиче с невероятна и готина личност. Арисара Карбдечо беше висока 5 фута 6 инча и тежеше около 50 килограма. Тя имаше хубава фигура и е в добро здраве. Косата й беше черна и имаше черни очи.  Арисара Карбдечо

Нетна стойност на Арисара Карбдечо

Колко е нетната стойност на Арисара Карбдечо? Според разказите Алисбамбам си е изкарвала добре с професионалната си интернет работа. Тя също направи допълнителни пари чрез маркетинг на марката и партньорства. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Arisara Karbdecho се оценява на ,5 милиона (приблизително).

кариера

Alicebambam беше добре известна онлайн знаменитост и влиятелен човек в социалните медии. Тя също беше добре известна в социалните медии с фантастичните си косплей неща. Арисара също е работила върху материал за косплей с Alchemy Stars. Тя също обича да споделя видеоклипове за синхронизиране на устни в TikTok. Karbdecho също натрупа милиони фенове на официалните си страници в Instagram и TikTok. Alicebambam също проведе интернет стрийминг на други приложения като Bigo и други. Арисара беше добре известна под псевдонима Alicebambam. Според разказите Карбдечо също е бил модел, участвал в различни реклами и реклами.

Смърт на Арисара Карбдечо

Според съобщенията Арисара Карбдечо, популярен онлайн феномен, е починала на 6 юни 2022 г. на 28-годишна възраст. Тя е била отведена в болницата през март 2022 г., след като се е задавила със свински шишчета и лепкав ориз, според Mirror. Според други версии храната е заседнала в гърлото й.

Не само това, но тя изпадна в кома. Тя почина на 6 юни 2022 г. на 28-годишна възраст. Смъртта й беше потвърдена от членове на семейството й в същия ден. Според страницата й във Facebook кремацията на Alicebambam се е състояла на 11 юни 2022 г.

Гадже и срещи с Арисара Карбдечо

С кого се среща Арисара Карбдечо? Има няколко запитвания за гаджето на Арисара и състоянието на връзката й в интернет. Арисара пък не даде никакви подробности за любовния си живот пред медиите. Арисара Карбдечо може да е била неомъжена жена. Открихме, че Alicebambam обича да прекарва време с приятелите си, след като разгледахме профила й в социалните медии. Alicebambam също сподели няколко свои снимки с приятелите си в социалните медии. Освен това тя беше заета с интернет професията си.

Популярни Публикации