Aries Spears е изправен пред негативна реакция, след като направи забележка относно външния вид на Lizzo

Ейрис Спиърс, американски стендъп комик, беше наказан онлайн за провокативни забележки по отношение на външния вид на Лицо. По време на скорошен епизод на The Art Of Dialogue на Mighty Bolton, 47-годишният певец направи някои неприятни изявления относно телесното тегло на певицата Good as Hell, нещо, с което тя се бори през цялата си музикална кариера.

Спиърс започна своя съмнителен коментар с твърдението, че Лицо създава хубава музика, след което добави:

Не мога да преценя колко много прилича на скапаното емоджи. Тя е зашеметяваща млада дама. Тя има прекрасно лице, но винаги показва тялото си. Хайде, пич.След това той отделя минута, за да признае, че не е точно във форма в момента, но го защитава, като изтъква, че има много неща в чинията си и не е имал проблеми с жените.

Той обаче каза за певицата:

Въпреки това, една дама, изградена като ястие от картофено пюре, е в опасност. Тя е болна. Музиката й е твърда, но тялото й не е. Какво ме притеснява най-много в жените? Лицемерието и непоследователността. „Права си, кралице. Кралице, убий.“ Диабетът е глупост. По дяволите сърдечни проблеми. По дяволите холестерол, по дяволите сърдечни заболявания. Вие претендирате за женственост и сестринство, но ако наистина обичахте сестра си, бихте казали, Черно момиче, ние обичаме теб и твоята увереност, но това не е всичко.

Лицо събра куп фенове, когато Ейрис Спиърс направи забележка за външния й вид.

Няколко фенове и други изпълнители критикуваха Ейрис Спиърс в социалните медии за неговите дебелофобични изказвания относно физиката и външния вид на Лицо. Те похвалиха трикратната носителка на Грами и съпоставиха впечатляващата й музикална кариера с бизнес живота на комика. След като думите на Aries Spears станаха вирусни, Megan Thee Stallion защити певицата на Juice в нейната история в Instagram.  Лицо

Ейрис Спиърс защитава забележките си.

След като беше наказан онлайн за коментарите си в скорошно интервю в YouTube, комикът отиде в Instagram, за да публикува видео, призовавайки феновете на певеца About Damn Time да го критикуват въз основа на факти, а не на емоции. Заедно с видеото той включи дълъг надпис, който гласеше:

ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!! Ако хората, които са ядосани, особено жените, наистина обърнаха внимание на изкуството на диалогичното интервю, едно дори се обадих, че трябва да отслабна, и второ, по-важното, основната точка беше празнуването на грешното нещо, има много лицемерни жени, които също бият мъжете за сметка на смях, но ако ще празнувате сестринството, докато увереността на lizzo е похвална, това също е опасно. (ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕНЕ) факт е, че в името на сестринството вие нанасяте повече вреда тихо, отколкото във фалшиво празненство, но това никога не се обсъжда, така че ме е срам!!


Той направи още едно видео за феновете на Лицо, които го наричаха грозен и непривлекателен, подигравайки им се, че се крият зад изкуствени мигли, перуки и нокти. Той създаде видеото, докато слушаше Break My Soul на Бионсе във фонов режим.

Той го озаглави по следния начин:

Тук съм за целия дим, защото истината в крайна сметка си проправя път през бика [sh*t emoji], така че да Тръгваме!!

Лицо все още не е отговорила публично на изявленията на Ариес Спиърс за срам.

Популярни Публикации