Ариана Хъфингтън - възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Ариана Хъфингтън е основател и главен изпълнителен директор на Thrive Global, както и основател и главен изпълнителен директор на The Huffington Post. Ариана Хъфингтън стана известна, след като беше наречена една от най-влиятелните жени на Forbes. Научете повече за Ариана Хъфингтън Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Ариана Хъфингтън
Дата на раждане 15 юни 1950 г
Възраст 71 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 9
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Пол Женски пол
Професия Автор
Държава Гърция
Височина 5 фута 0 инча (1,52 м)
Тегло N/A
Семейно положение единичен
Развод Майкъл Хъфингтън
Нетна стойност 100 милиона долара
Заплата 61 213 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Атина
Националност американски
Етническа принадлежност гръцко-американски
образование Университет Вишва-Бхарати
баща Константинос Стасинопулус
Майка Ели Георгиадис-Стасинопулус
Facebook Ариана Хъфингтън във Facebook
Twitter Ариана Хъфингтън в Twitter
Instagram Instagram на Ариана Хъфингтън
IMDB Ариана Хъфингтън IMDB
Седмица Ариана Хъфингтън Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Ариана Хъфингтън, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Ариана Хъфингтън? Ариана Хъфингтън е родена в Атина, Гърция, на 15 юли 1960 г. В момента тя е на 71 години и е от американска етническа принадлежност. Ели Георгиадис-Стасинопулус е дъщеря на Константинос Стасинопулус и Ели Георгиадис-Стасинопулус. Ариадна-Анна Стасинопулу е нейното име.

Тя също е автор на бестселъри, вдъхновяващ лектор и фасилитатор на Thrives Global. Баща й е писател и консултант по управление, а майка й е домакиня. Младостта й минава в игри с племенницата й Агапи Стасинопулос.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Ариана Хъфингтън? Ариана Хъфингтън е висока 5 фута 10 инча . По същия начин тя има прекрасен рус цвят на косата и сини очи.

  Ариана Хъфингтън

Ариана Хъфингтън позира за снимка Източник: Google

Социална медия

69-годишният главен изпълнителен директор на красотата участва в платформи за социални мрежи като Twitter и Instagram. Тя вече има над 621,7 хиляди последователи в Instagram (@ariannahuff), 1,3 милиона последователи във Facebook (@AriannaHuffington) и над 2,9 милиона последователи в Twitter (@ariannahuff).

Нетната стойност на Ариана Хъфингтън 2022 г

Каква е нетната стойност на Ариана Хъфингтън? Тя има много пари като главен изпълнителен директор на Thrive Global, които може да използва, за да посрещне нуждите си. Ариана Хъфингтън вече има нетна стойност от около 100 милиона долара към октомври 2022 г . Оттогава тя получава заплата от 61 213 долара на година. През 2011 г. тя продаде Huffington Post на AOL за 315 милиона долара , и тя държи 30% от акциите на уебсайта си.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Хъфингтън е автор на 15 романа. Причината е публикувана през 1978 г., Picasso: Creator and Destroyer през 1996 г., Thrive през 2014 г. и The Sleep Revolution през 2016 г. Той пише есета за „National Review“ в края на 80-те години.

Тя съосновава HuffPost с Андрю Брайтбарт, Кенет Лерер и Джона Перети през 2005 г. На 9 май 2005 г. те го пуснаха като събиране на новини и форум. Huffington Post е първото частно управлявано дигитално медийно предприятие, което печели награда Пулицър. Ариана съосновава Huffington Post през 2005 г. с Кенет Лерър, Джона Перети и Андрю Брайтбарт. Тя стартира Thrive Global на 9 май. Ариана Хъфингтън е член на бордовете на Berggruen Institute, CPI, Uber и Onex Corporation.

1980: Тя е домакин на BBC1 с Боб Лоунли. Тя се появява в „Всеки въпрос?“ и „Call My Bluff“. Тя беше домакин на Arriannaonline.com за Huffington Post. Тя говори на Държавната конвенция на Демократическата партия в Калифорния през 2005 г. Ариана озвучи „The Cleveland Show“ през 2008 г. Тя се появи в „How I Met Your Mother“ през 2010 г. 2012 LinkedIn влиятел Политика Тя подкрепяше GOP до 2003 г. През 2003 г. тя се кандидатира като независима, но загуби на 30 септември. 2004 г. Демократ .

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Ариана Хъфингтън? Ариана Хъфингтън не е омъжена и няма деца. В момента е необвързана. Тя просто се концентрира върху работата си и отделя повече внимание на себе си. По отношение на предишния си брак тя се омъжи за Майкъл Хъфингтън. Освен че знае, че той е бисексуален, двойката е разменила обети на 12 април 1986 г. От брака си с Майкъл Хъфингтън, двойката има две дъщери, Изабела Даяна Хъфингтън и Кристина София Хъфингтън. Въпреки това през 1997 г. двойката се разведе. Преди този годеж тя е била в сексуална връзка с Бърнард Левин.

Факти

  • Ариана Хъфингтън е основател и главен изпълнителен директор на Thrive Glo. 30 септември като основател и главен изпълнителен директор на The Huffington Post.
  • Ариана Хъфингтън стана известна, след като беше наречена една от най-влиятелните жени на Forbes.
  • Тя съосновава Huffington Post през 2005 г. с Кенет Лерър, Джона Перети и Андрю Брейтбарт, оценен като политически блог №1 от eBizMBA.
  • Ариана Хъфингтън е била в бордовете на много организации, включително Berggruen Institute, Center for Public Integrity, Uber и OneApril 12ation.

Популярни Публикации