Ари Мелбер- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Ари Мелбер е американски адвокат и носител на Еми журналист, който в момента работи за NBC News. Последната работа на Ари Мелбер включва закотвянето на The Beat с Ари Мелбер, който дебютира на 24 юли 2017 г. Той беше един от четиримата домакини на The Cycle, политическа дискусионна програма. Той спечели национално внимание, след като получи награда 'Еми' през 2016 г. за своя доклад във Върховния съд.

Бързи факти

Пълно истинско име Ари Мелбер
Псевдоним са
Възраст (към 2021 г.) 41 години
Професия Юрист, журналист
Дата на раждане 31 март 1980 г
Място на раждане Сиатъл, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Дрю Грант
Нетна стойност 4 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 11 инча
Тегло (прибл.) 72 кг

Възраст и ранен живот на Ари Мелбер

Ари Мелбер е роден в Сиатъл, Вашингтон на 31 март 1980 г . Неговите родители са майка му Барбара Д. Мелбър и баща му Даниел М. Мелбер. Израснал е в Сиатъл. Предците на Ари са от Южна Германия. Мелбер завършва бакалавърското си обучение в Сиатъл. Той получава бакалавърската си степен по политически науки от Мичиганския университет през 2002 г. Мелбър иска да научи повече за професионалните процедури, така че след дипломирането си се премества във Вашингтон, окръг Колумбия. През 2009 г. завършва юридическия факултет на Корнел с докторска степен.

 Ари МелберВисочина и тегло на Ари Мелбер

Ари Мелбер има светъл тен, черна коса и тъмнокафяви очи. Той е висок 5 фута 11 инча и тежи 72 кг.

Ари Мелбър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ари Мелбер? Според докладите той прави 60 000 долара годишно и има нетна стойност от 4 милиона долара към 2019 г.

 Ари Мелбер

кариера

Малко след като завършва, Мелбър се премества във Вашингтон, където работи за сенатор Мария Кантуел, която му помага в кариерата. Започва юридическата си кариера в няколко големи нюйоркски компании, където придобива опит в спорове за авторски права, първата поправка и различни други професионални области. Ари Мелбер е работил като законодателен служител в Сената на Съединените щати в продължение на четири години. Заради любовта си към писането той става писател за Politico и Reuters.

Работата му е представена в няколко публикации, включително America Now, At Issue: Affirmative Action и Move On’s 50 Ways to Love Your Country, като следствие от забележителното му политическо писане. Мелбер отразяваше политически, правни и съдебни ситуации като правен репортер. Той беше член на екипа на MSNBC, който отразяваше Върховния съд през 2016 г., който получи награда Еми. Той също така участва като гост-домакин в различни програми. По време на общите избори през 2008 г. той получи специална задача от The Washington Independent да отразява кампанията на Обама в цялата страна. Неговото проучване от 74 страници, което беше публикувано през 2010 г., получи похвала от критиците и беше споменато в The New York Times, The Washington Post, Rolling Stone и BBC.

 Ари Мелбер

Съпруга и брак на Ари Мелбер

Коя е съпругата на Ари Мелбер? Ари Мелбър се ожени за Дрю Грант през 2014 г. и след три години брак те се разделиха през 2017 г. Дрю Грант беше персонален писател, а сега е редактор на изкуства и развлечения. Мелбер живее в Карол Гардънс, Бруклин, и пази личния си живот в тайна. Твърди се, че той се среща с актрисата от сериала 'Спасители на плажа' Александра Дадарио. Двойката беше цитирана за първи път през 2018 г. по време на обяд в кубинския ресторант Cafe Habana Malibu. Те се целуваха, докато се отдалечаваха.

Популярни Публикации