Ари Флетчър обвини годеницата на бившата си G Хърбо Тайна Уилямс в малтретиране на малкото й дете

Тайна Уилямс, годеницата на бившия G Хербо на Ари Флетчър, е обвинена в нараняването на малкия си син, Йосон. Тя направи следното изявление:

Какво ще кажете да кажете истината ВЕДНЪЖ? Разкажи им как синът ми се прибра с белег и казваше какво му е направила Тайна, докато те нямаше, въпреки че той ти каза на глас какво е направила и той ридаеше, а тя не му помогна и се държи грубо с него и той не я харесва и с*** се случи, докато те нямаше.

Флетчър каза, че ще даде една седмица на Хърбо да се справи с въпроса и че не иска Уилямс повече да е около детето си. Тя заяви:

Ти се изправи пред нея и й каза, че детето ми лъже. Ето защо не сте виждали сина си от дълго време и това е и причината, поради която той вероятно не иска да имам повече деца заради това как другата ви майка на бебето се отнася с него. Когато в крайна сметка пристигнахте в нашата къща, вие го взехте за един ден, публикувахте го в Instagram и след това си тръгнахте.

Всичко, което се знае за годеницата на G Herbo

Тайна Уилямс е до голяма степен известна като годеницата на Г Хербо. Тя е влиятелна личност в социалните медии и Instagram знаменитост, която участва в първите два сезона на Love & Hip Hop: New York. Уилямс има почти 2,3 милиона последователи в Instagram и е работил с няколко модни и уелнес бизнеса. Тя е одобрила комплекта за избелване на зъби на HiSmile, както и продукти като Team Tea Blends, Fashion Novo, Prettylittlething и други. Уилямс, който е роден в Ню Йорк на 1 април 1998 г., е на 23 години. Емили Бустаманте, нейната майка, е известна актриса, стилист и моден дизайнер.

 Ари Флетчър

Твърденията на Ари Флетчър се разглеждат от Г Хербо и Тайна Уилямс. Хърбо отхвърли обвиненията на Флетчър, след като Стаята на сенките го информира за ситуацията. Уилямс изрази вечната си обич към сина на Хърбо. Тя заяви:

Позволих ти да развиеш фалшиви разкази за мен в миналото, но няма да ти позволя да направиш такъв за дете, което обожавам. Всеки, който ме познава, знае, че никога не бих наранил него или което и да е друго дете. Винаги съм трябвало да пазя чувствата си към Йосон скрити от уважение към теб и твоите желания. Знаех, че Хърб е част от пакета в момента, в който го срещнах. Присъединих се към това, въпреки че дойде с много сътресения.

 Тайна Уилямс

Уилямс каза, че би се обърнала към проблемите им като възрастни, но многократните нападения на Флетчър я принудиха да се защити публично. След реакцията на Уилямс, Флетчър влезе в Instagram Live и поиска Йосон да бъде премахнат от нейните акаунти в социалните медии, както и повтори обвиненията в нападение. Флетчър също излъчи множество аудио откъси на дете, което критикува Уилямс. Чува се как младежът нарича Уилямс груба и я обвинява, че ги е наранила. Йосон, синът на Флетчър, е роден през 2018 г., а Г Хербо е сгоден за Уилямс от 2020 г. През май 2021 г. двойката ще има първото си дете.

Популярни Публикации