Ари Флетчър- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Ари Флетчър е родом от Чикаго, Илинойс. Тя стана известна чрез своя акаунт в Instagram, therealkylesister. Известна е и като бивша приятелка на известния рапър G Herbo. Yosohn, синът й с G Herbo, също е нейно дете. Освен това, тя има значителна база от фенове в своите социални медийни платформи. Научете повече за Нетна стойност на Ари Флетчър, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Ари Флетчър
Псевдоним са
Известен като Модел и бизнесдама
Рождена дата 12 юли 1995 г
Възраст на 26 години
Хороскоп Водолей
Родно място Чикаго, Илинойс, САЩ
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри две
Височина 5 фута 1 инч
Тегло 59 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
гадже Чанта с пари Йо
Съпруг N/A
Нетна стойност 6-7 милиона долара

Възраст и ранен живот на Ари Флетчър

Ари Флетчър е роден на 12 юли 1995 г , в Чикаго, Илинойс, САЩ. Ариана Флетчър е пълното й име. Ари ще бъде на 26 години през 2021 г. Тя се записва в местно основно училище за основно образование. По-късно тя се записва в местна гимназия, за да продължи образованието си. Според съобщенията тя е била принудена да прекрати обучението си поради преждевременната смърт на по-големия й брат, Кайл Джеймисън.

Височина и тегло на Ари Флетчър

Тя е висока 5 фута и 1 инч. Тя тежи около 59 кг. Физическите й размери са 34-25-38 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 33 D. Тя има обувка номер 7 в Съединените щати. Ари има черна коса и черни очи. Тя има извито, съблазнително и горещо тяло. Тя също е фитнес фанатик. Тенът й блести и блести. Устните й са по-големи.Нетната стойност на Ари Флетчър 2022 г

Колко е нетната стойност на Ари Флетчър? Ари Флетчър води охолен начин на живот в Америка. Наскоро тя си купи нов дом, както и чисто нова кола. Нейният бизнес с удължаване на коса би й донесъл около 30-40 000 USD (приблизително). Тя също така печели пари от YouTube, социални медии и реклами на марки. Нетното състояние на Ари Флетчър се оценява на 6-7 милиона долара към 2022 г.

кариера

  • Преди това Ариана е работила като сервитьор в нощния клуб на Адриана в родния си град Чикаго.
  • През 2015 г. тя започва кариерата си на модел в Instagram като therealkylesister.
  • Оттогава тя редовно актуализира акаунта си в Instagram със снимки на дупки и броя на фотосесиите, в които е участвала.
  • Тя стана известна след връзка с известен рапър от Холивуд.
  • Сега тя има милиони последователи в Twitter и Instagram и този брой нараства с всеки изминал ден.

Ари Флетчър Гадже и срещи

С кого се среща Ари Флетчър? Флетчър има романтична връзка с американския рапър Moneybagg Yo. Те се срещат от няколко месеца. Те също така публикуваха редица общи снимки в акаунтите си в социалните медии.

Популярни Публикации