Aree Gearhart- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Ари Гиърхарт е известен американски интериорен дизайнер, инфлуенсър в социалните медии, личност в Instagram, партньор на знаменитости и бизнесдама, базирана в Алфарета, Джорджия. Този интериорен дизайнер е добре известен с изключителната си дизайнерска работа. Знайте всичко за Aree Gearhart Wiki, Aree Gearhart възраст, Aree Gearhart Съпруг, Aree Gearhart Нетна стойност, Aree Gearhart Етническа принадлежност, и още

Бързи факти

Пълно истинско име Ари Гиърхарт.
Име в социалната мрежа виждам същество.
Дата на раждане 22 март 1991 г. (петък).
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Място на раждане Алфарета, Джорджия, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Интериорен дизайнер, влиятелен човек в социалните медии, звезда в Instagram, звезден партньор и предприемач.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Овен.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Местно частно училище.

Възраст и ранен живот на Aree Gearhart

Гиърхарт израства в Алфарета, Джорджия, в Съединените щати. Тя е родена в петък, 22 март 1991 г . Рожденият й ден показва, че е така на 30 години (към 2021 г.). Aree има цял живот интерес към интериорния дизайн. Според наши източници тя се е записала в местна гимназия за средното си образование. Ходила е и на уроци по интериорен дизайн. Gearhart вече е добре позната фигура.

Височина и тегло на Aree Gearhart

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Aree Gearhart е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Ари Гиърхарт

Ари Гиърхарт

Нетната стойност на Aree Gearhart

Колко е нетната стойност на Aree Gearhart? През цялата си кариера тази зашеметяваща дизайнерка и Instagram личност е изкарвала солиден живот. Нетната стойност на Aree се оценява на между – милиона USD (приблизително). Тя води луксозен начин на живот в Лос Анджелис, Калифорния, с Джак и други членове на семейството.

кариера

Aree Gearhart работи като интериорен дизайнер. Завършила е и интериорен дизайн в реномиран колеж. Да ви кажа, че тя е преминала и стажове. След това Ари става професионален интериорен дизайнер. Тя също така публикува за дизайнерските си усилия в социалните медии. Не само това, тя е работила с редица известни дизайнери. Освен това тя е добре известна със своите материали за пътуване в Instagram. Заради уникалния си материал тя стана знаменитост в Instagram. Сега тя има над 28,6 хиляди последователи в профила си в Instagram.

Aree Gearhart Съпруг и брак

Ари е добре позната в нацията заради връзката си с Джак Озбърн. Според източници Джак и Ари се срещат от доста време. Нека ви кажа, че Джак сподели първата си снимка с Ари в социалните медии през септември 2019 г. На 31 декември 2021 г. Джак разкри в своя акаунт в Instagram, че той и Ари са се сгодили. През 2012 г. Джак се жени за актрисата Лиза Стели. През 2019 г. двойката се разведе. Анди Роуз Озбърн, Пърл Озбърн и Мини Теодора Озбърн са трите деца на Джак и Лиза. Ари пък не разкрива много за предишния си любовен живот.

Популярни Публикации