Арджун Гоуда- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Арджун Гоуда е известен служител на правителството на Карнатака, служител на IAS, влиятелен човек в социалните медии и предприемач. Той е добре известен в страната със своето партидно представяне на AIR 418 UPSC CSE 2018. Арджун беше назначен като офицер от IAS в набора от 2019 г. в Manipur Cadre. По-късно обаче той е преместен в Кадри на Мадхя Прадеш.

Понастоящем е назначен като IAS на пълно работно време в MP Cadre. В допълнение към своята IAS, той получи своята MBBS от MIMS през 2016 г. Сега той е официално известен като д-р Nagarjun B Gowda IAS. Според профила му в Instagram той обича да пътува и да спортува.

След като се сгоди за IAS Srushti Jayant Deshmukh през август 2021 г., той стана актуална тема в Google. Gowda положи много усилия и се справи с много предизвикателства по време на кариерата си в IAS. В тази статия ще ви разкажем за историята на успеха на Arjun Gowda IAS.Бързи факти

Пълно истинско име д-р А.С. Нагарджун Б Гоуда.
Познат като Арджун Гоуда.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Професия Държавен служител, служител на IAS, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 9 май 1992 г. (събота).
Място на раждане Карнатака, Индия.
Сегашен адрес Мадхя Прадеш, Индия.
образование MBBS.
Алма матер MIMS.
Нетна стойност INR 1-3 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност индийски.
каста Извиква
Религия индуизъм.
Зодия Телец.

Биография на Арджун Гоуда

Д-р Нагарджун Б. Гоуда е роден в малко селце в Карнатака в събота, 9 май 1992 г. Той е роден в семейство от средната класа. Арджун Гоуда е на 29 години от рождената си дата (към 2021 г.). Името му е „Д-р. Нагарджун Б Гоуда.“

Той винаги е бил ярък и интелигентен млад мъж. Финансовото положение на семейството му беше тежко. Взел решението да стане държавен служител още в ранна възраст. Завършва образованието си в местно частно училище в родния си град.

  Арджун Гоуда

Arjun Gowda (Източник: Pinterest)

Образование на Арджун Гоуда

Д-р Nagarjun B Gowda също публикува за постиженията си в гимназията в своите акаунти в социалните медии. Арджун веднъж сподели стара снимка с приятелите си от училище от спечелването на сребърния медал на Националния шампионат за юноши през 2009 г.

След като завършва гимназия, той се явява на приемен изпит по медицина и е приет в MIMS. През 2016 г. Арджун получава своята степен MBBS.

След това той започна да се концентрира върху изпитите си по IAS. Положи много усилия, за да издържи изпита. Д-р Nagarjun B Gowda е IAS и лекар днес в резултат на неговата упорита работа и талант.

Според съобщения в медиите Нагарджун Б Гоуда е от кастата Вокалигас. Той се придържа към индуизма като своя религия. Арджун е роден под знака на Телец. Той обаче не разкрива много информация за семейството си.

Според източници той е поел цялата отговорност за семейството на баща си след смъртта на баща му. Той издържа изпита си по IAS и стана служител на IAS от набор 2019 благодарение на упоритата си работа.

Съпруга и брак на Арджун Гоуда

Арджун Гоуда стана известна, след като се омъжи за IAS Srushti Jayant Deshmukh. На 2 август 2021 г. Арджун обяви годежа си чрез публикация в Instagram.

Нека ви кажа, че Srushti Jayant също е служител на IAS. Арджун публикува две свои снимки със Срушти в своя акаунт в Instagram.

Не само Арджун, но и Срушти също публикува годежна снимка в профила си в Instagram. Д-р Нагарджун Б Гоуда, от друга страна, не разкрива никаква информация за предишния си любовен живот или подробности за връзката.

Кариера на Арджун Гоуда

Арджун Гоуда получи работа в медицинския колеж Mandya в Карнатака, след като завърши степента си на MBBS. Заради семейните си отговорности той не е посещавал обучение в UPSC и вместо това е предпочел самообучение.

Според източници той е харчил 10 000 рупии за IAS книги и пробни тестове. След това започна да се подготвя за изпита. Той отдели 6-8 часа за самоподготовка. Той също така изготви план за цялата година.

Arjun Gowda беше избран за партидата AIR 418 UPSC CSE 2018 поради упоритата си работа. След една година той е назначен за служител на IAS в кадровия състав на Манипур. Gowda в крайна сметка беше прехвърлен в Madhya Pradesh Cadre. В момента е служител по IAS в MP.

Арджун Гоуда Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Арджун Гоуда? Arjun Gowda, офицер от IAS, в момента е назначен в Madhya Pradesh Cadre. Той е правдив в работата си. Като държавен служител той получава месечна заплата от 56 100 рупии плюс всички надбавки.

Нетната стойност на Арджун Гоуда се оценява на между 1-3 крори INR към 2021 г. (приблизително) от кариерата си. Арджун е служител на IAS, както и лекар на MBBS. През 2016 г. завършва MIMS със степен MBBS.

Факти

  • Работи и като мотивационен лектор.
  • Arjun Gowda е получил многобройни медали и награди, включително много търсения златен медал Esprit de Corps Award.
  • Той има три домашни кучета в дома си, защото е любител на кучетата.

Популярни Публикации