Арати Поди - Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност

Покажи мостове е добре известна личност от Южна Индия. В Южна Индия тя е добре известна с работата си като модел и дизайнер. Тя стана известна, след като се влюби в Bigg Boss Malayalam 4, д-р Робин Радхакришнан.

Бързи факти

Пълно истинско име Покажи мостове
Псевдоним шоу
Възраст (към 2022 г.) 25-26 години
Популярни за Жени се за състезателя на Bigg Boss Dr. Робин Радхакришнан
Дата на раждане 12 септември, ч/б 1995-1996
образование Завършил моден дизайн
Професия Бизнес дама
Училище Висше средно училище за момчета Vivekodayam Thrissur
Висше средно училище за момчета Vivekodayam.
Алма матер Колеж по изкуства и наука Неру, Коимбаторе.
Сегашен адрес Кочи
Място на раждане Кунамукулам (не е потвърдено)
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 3,5 крори INR
Националност индийски
каста индуски
Езици не
Зодия зодия Дева
Религия индуски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Арати Поди Възраст и ранен живот

Покажи мостове е роден между 1995-1996 г . Тя живее в Кочи, но не можем да потвърдим, че е родена в Кунамкулам. По-късно, като очарователно дете в семейството си, тя посещава гимназията за момчета Вивекодаям Трисур и впоследствие гимназията за момчета Вивекодаям. След като завършва гимназия, Арати посещава колежа по изкуства и наука Неру в Коимбаторе. Сега тя преследва интереса си към дизайна на тъкани.

Височина и тегло на Арати Поди

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Арати Поди е висок 5 фута 3 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Покажи мостове

Арати Поди Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Арати Поди? Печалбите на Arati Podi са предимно неизвестни. Въпреки това тя получава пари не само чрез линията си дрехи, но и от комерсиален маркетинг на страницата си в Instagram. Тя вече е рекламирала няколко козметични компании в своя Instagram. Счита се, че нетната стойност на Арати е около 3,5 крори INR към октомври 2022 г.

кариера

Арати Поди току-що започна кариерата си през 2020 г. Тя подобри предприемаческите си умения, след като завърши с отличие Nehru College. Тя използва своя моден дизайн и бизнес способности, за да пусне линията си за облекло Podeis през януари 2020 г. Podeis, нейната линия облекло, в момента се грижи за деца, мъже, булки, младоженци и жени. Podeis предлага широка гама от възможности за всяко събитие.

В резултат на усилията си Арати натрупа 23,5 хиляди последователи в своя бизнес профил в Podeis в Instagram. Тя моделира дрехите си сред други професионални модели от Южна Индия. Нейната сестра, майка и баща са модели за облеклото на Арати.

Арати Поди Съпруг и брак

Кой е съпругът на Арати Поди? Арати е добре известна с романтичната си връзка с д-р Робин Радхакришнан. Д-р Робин Радхакришнан наскоро даде интервю за пресата, в което обсъди плановете си за брак с Арати. Робин е мотивационен оратор, актьор, драматург и състезател в риалити шоу, освен че е лекар. Той спечели MBBS от Държавния медицински колеж в Чидамбарам, Тамил Наду. Робин твърди, че никога не е виждал по-красива жена от Арати. Рахул получи наградата за глобални младежки постижения на Star Book of Records 2020 и наградата India Star Icon 2020.

Популярни Публикации