Арън Твейт вярва в институцията на брака

Вместо да се ожени заради самия брак, Арън Твейт планира да изчака, докато срещне единствената перфектна съпруга. Арън Твейт, актьор от Бродуей, е също толкова романтичен в реалния живот, колкото и героите, които изобразява на екрана. Така че, вместо да се ожени заради самия брак, той планира да изчака, докато намери идеалната жена.

Арън Твейт вярва в брака като свещена институция.

Въпреки че държи на нисък профил, когато става въпрос за личния му живот, „любимият любовник на Бродуей“ разкри, че възнамерява да се ожени някой ден, което не е изненада, като се има предвид, че родителите му са щастливо женени от 40 години. Естествено желанието му да срещне любовта на живота си не изглежда ирационално. Твейт също прилича на Боби, героя на Бродуей, който изобразява в Company. Твейт, подобно на Боби, се описва като оптимист, щастлив и романтичен човек. Когато става въпрос за любовна връзка, Твейт, подобно на Боби, търси нещо повече.

 Аарон Твейт

Арън Твейт (Източник: Google)Актьорът каза, че не вярва в крехки аргументи като „време е да се установя“ или „време е да се оженя.“ Той се тревожи за всепоглъщаща любов, подобно на неговия герой Боби, и смята, че ще намери своето бъдеще съпруга - партньор, който ще го накара да се чувства така. Той ще се задоволи да изчака дотогава.

Идеалната среща и партньор според Арън Твейт

В интервю от 2016 г. за Glamour, елегантен бродуейски актьор описа мечтаната си вечер за среща като красиво хранене, последвано от разходка из Ню Йорк. Той иска да се среща с някой, който цени смеха и комедията (жени, обърнете внимание!).

Той твърди, че няма смисъл да търси съветник за любов и връзка. Неговите приятели и семейство, които са намерили любовта на живота си, са му дали доверие. Каза, че е ерген и си търси жена. Той разбираше себе си достатъчно добре, преди да се обвърже с някого и се съсредоточаваше върху това да бъде възприемчив.

Арън Твейт излиза ли с правилната жена?

Рано е да питаме Аарон Твейт женен ли е? но намери ли правилната жена? Твейт може би е намерил правилното момиче. В интервю за GQ за 2019 г. актьорът заяви, че той и партньорът му се хранят чисто и спазват строга диета. Въпреки това те ядоха пътна храна.

Неговите последователи, известни като „Tveitertots“, имат теории за това кого е видял. 37-годишният актьор се срещаше с Ерика Хънтър, според публикация в Instagram. През 2019 г. докладваната двойка беше видяна заедно по време на мач на US Open.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ladymorgana83

Популярни Публикации