Арън Чалмърс и приятелката му Талия Миа обявяват трето дете

Арън Чалмърс и приятелката му Талия Миа прекарват страхотно! Двойката, която през последните две години се сдоби с две деца, е неотстъпчива в желанието си да има още деца. Сега ще имат три по три

Чалмърс и Миа обявиха в началото на април 2022 г., че очакват третото си дете. От съобщението им стана ясно и терминът на раждането на детето.

Арън Чалмърс и приятелката му Талия Миа очакват трето дете

Арън Чалмърс и Тиа обявиха предстоящото пристигане на четвъртото им дете в съответните им акаунти в Instagram на 7 април 2022 г. И двете публикации съдържаха един и същ надпис от звездите от Geordie Shore.  Арън Чалмърс и приятелката Талия Миа

Арън Чалмърс и приятелката Талия Миа

ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ ЧАЛМЪРС НА ПЪТЯ, обявиха те, когато надписът започна.

Двойката не можеше да повярва, че очаква още едно дете. Те показаха красиво одеяло, направено от Memories By Me!, компания за персонализирани фото одеяла, в придружаващата снимка.

Имаме още едно бебе, обяви отпечатаният текст на одеялото.

Арън Чалмърс и приятелката му Талия Миа обявиха раждането на четвъртото си дете. Одеялото включваше снимки на цялото семейство, включително Чалмърс, Миа и трите им деца. Включва и снимка на ултразвука на бебето, което вероятно скоро ще се роди.

Те знаеха какво правят, когато имаха бебета гръб до гръб, и го признаха в публикацията. Три бебета за три години, трябва да сме луди! те се пошегуваха.

Чалмърс и приятелката му нямаха търпение да дойде септември, когато щяха да имат три деца под тригодишна възраст.
Снимката включваше и цялото им (изключително фотогенично) семейство - двете им деца седяха на пода, а най-малкото им беше кацнало на детско бюро.

Много хора обаче знаеха за бременността на Миа, преди двойката да го обяви през април. The Sun съобщи на 28 март 2022 г., че вътрешен източник им е разкрил бременността на двойката.

Вътрешният човек твърди, че тя е била бременна в 16 седмици по това време и че бременността е била високорискова за нея поради това, че има деца толкова близо едно до друго.

Талия е доста притеснена от това раждане, защото предишните й бременности не са били лесни, добави източникът. Тя приема лекарства за укрепване на шийката на матката и бременността се счита за високорискова. Прави й прегледи на всеки две седмици.

Въпреки опасностите, двойката беше изключително щастлива да посрещне четвъртото си дете.

Семейство на Арън Чалмърс и Талия Миа

Чалмърс вече е баща на три деца. След като се жени за приятелката си, той има двама сина, Ромео и Мадокс. Той също има доведена дъщеря Сиена от Миа от предишна връзка.

Сиена е родена на 17 октомври 2013 г. Ромео, първото дете на двойката, е родено на 10 април 2020 г., а Мадокс, второто им дете, е родено на 18 април 2021 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Арън Чалмърс (@aaroncgshore)

Мадокс трябваше да бъде роден само на 33 седмици чрез спешно цезарово сечение, защото сърцето му спря да бие точно преди раждането. Миа беше откарана по спешност в болницата, а Чалмърс пристигна късно.

Семейството се премести в Нюкасъл ъпон Тайн. Чалмърс, който преди това се бореше с алкохолизъм, оттогава се възстанови и сега е практически баща. Те ще станат шестчленно семейство с появата на четвъртото им дете, чийто пол все още не знаят.

Популярни Публикации