Apple Martin- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Apple Martin е добре известно дете на знаменитост, онлайн феномен, звезда в социалните медии и медийно лице от Лондон, Англия. Тя е добре известна в нацията със зашеметяващия си външен вид. Освен това тя е обожаваното и единствено дете на знаменитостите Крис Мартин и Гуинет Полтроу. Мартин и Полтроу са добре известни съответно със своите певчески и актьорски способности.

Бързи факти

Пълно истинско име Apple Blythe Алисън Мартин.
Известно име Apple Martin.
Псевдоним шнапс.
Нетна стойност 5-6 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 14 май 2004 г.
Възраст (към 2022 г.) 18 годишен.
Професия Дете на знаменитост, телевизионна личност и звезда в социалните медии.
Родно място Лондон, Великобритания.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Училище Harvard Westlake School.
Квалификация Завършил гимназия.
Слънчев знак Телец.
Националност британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Apple Martin Възраст и ранен живот

Apple Martin беше роден на 14 май 2004 г., в Лондон, Англия. Роднините и приятелите й с любов я наричат ​​„шнапс“. Тя е на 18 години (към 2022 г.). Да ви кажа, че е завършила образованието си в частна институция в родния си град. Тя е приета в Harvard Westlake School и завършва гимназия с подкрепата на родителите си. Сега тя възнамерява да се запише в престижната институция.

Височина и тегло на Apple Martin

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Apple Martin е висок 5 фута 8 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Apple Martin

Apple Martin Net Worth

Колко е нетната стойност на Apple Martin? Това прекрасно дете на знаменитост живее луксозен начин на живот с родителите си. Тя прекарваше време с баща си, както и с майка си. Тя живее в луксозна къща, която винаги е добре украсена със страхотни мебели и експонати. Тя също има автомобил от висок клас и други аксесоари. Тя също обича да пазарува и ходи на пазар с майка си, за да купи скъпи и модерни дрехи.

Освен това се облича в маркови дрехи и аксесоари. Тъй като нейните източници на приходи са недостъпни, точна информация относно нетната й стойност не е налична. Тя обаче получава значителна част от състоянието на родителите си. Според това ние оценяваме нетната й стойност на приблизително 5-6 милиона USD (приблизително).

кариера

Apple Martin е дете на знаменитост от раждането си. След много проучвания открихме, че тя е работила в магазин за дрехи през 2020 г., за да натрупа опит, и че това е първата й работа. Според някои онлайн доклади тя възнамерява да поеме компанията на майка си „Goop“, която е седмичен имейл за начин на живот.

Мартин се опитва усилено да балансира между образованието и кариерата си. Не само това, но Apple е наблюдавана няколко пъти с баща си по време на негови изпълнения на известни места. Освен това Apple все още не е разкрила нищо за планираната си работа. Открихме, че тя също е участвала в телевизионен документален филм, озаглавен „The Goop Lab“ и телевизионна програма, озаглавена „VH1: Пълен достъп“, след като прегледахме нейната страница в IMDb.

Apple Martin Гадже и срещи

С кого се среща Apple Martin? Дъщерята на Гуинет Полтроу избира да пази повечето подробности за личния си живот далеч от общественото внимание. Опитахме се да търсим в мрежата, но не успяхме да намерим информация. Нека ви кажа, че тя обича да прекарва времето си с приятелите си и публикува техни снимки в социалните мрежи. Възможно е тя да е необвързана и иска да се наслаждава на живота си точно сега. Освен това е загрижена за професията и образованието си. Надяваме се, че тя скоро ще разкрие информация за личния си живот на своите поддръжници.

Популярни Публикации