Антонио Браун- Биография, възраст, нетно състояние, приятелка, срещи, височина

Антонио Браун е американски футболен уайд ресивър и пънт връщач. Антонио Браун е член на Питсбърг Стийлърс от Националната футболна лига.

Бързи факти

Пълно име Антонио Браун
Дата на раждане 10 юли 1988 г
Възраст 33 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 7
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Мъжки
Професия футболист
Държава Флорида
Височина 5 фута 10 инча
Семейно положение по отношение
Запознанства Челси Кирис
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Флорида
образование Международен университет във Флорида
баща Еди Браун
Майка Адриан Мос
Братя и сестри Дезмънд Браун

Епоха и ранен живот на Антонио Браун

Антонио Браун е роден в Маями, Флорида, на 10 юли 1988 г . Еди Браун и Адриан Мос, и двамата бивши играчи на Арена Футболна лига, го родиха. Баща му е най-добрият футболист в историята, играл е с Олбъни/Индиана Файърбърдс. Дезмънд Браун, неговият по-малък брат, също е кръстен на него. В Маями, Флорида, той посещава гимназията Маями Норланд. В училище той беше обявен за Северен спортист на годината през 2005 г. Освен това академичните му резултати се влошиха в резултат на лични притеснения. Той също така пропусна да влезе в държавния университет на Флорида и трябваше да вземе подготвителен курс в Техническия университет на Северна Каролина. По-късно получава стипендия за Международния университет във Флорида.

Височина и тегло на Антонио Браун

Антонио Браун е висок и атлетичен мъж. Той е висок 5 фута 10 инча и тежи приблизително 82 кг. Има тъмна черна коса и кафяви очи. По същия начин той има стегнато, атлетично телосложение със силно телосложение.Нетната стойност на Антонио Браун

Колко е нетната стойност на Антонио Браун? Антонио Браун е направил много пари. Смята се, че нетната му стойност е 30 милиона долара. По същия начин Steelers му плащат 17 милиона долара всяка година. Той беше един от най-високо платените ресивъри в лигата. Споразуменията за спонсорство и кариерите на играчите са основните му източници на приходи.

кариера

Антонио напусна колежа, преди да завърши последната си година, за да се включи в „NFL Draft“ през 2010 г. За щастие, той беше избран като втори широк приемник от Pittsburgh Steelers. Той беше и 22-ият общо избран приемник. Той направи своя дебют в NFL през 2010 г. срещу Tennessee Titans. След като отборът му завърши на първо място в AFC North, той се опита да помогне на отбора си да стигне до Супербоул. За съжаление, той не успя да спечели първия си Супербоул срещу Грийн Бей Пакърс.

За да стане Steeler, той победи Emmanuel Sanders, Arnaz Battle, Limas Sweed и Jerricho Cotchery. През 2011 г. той стана третият широк приемник след Хайнс Уорд и Майк Уолъс. Браун имаше труден сезон през 2012 г. Заедно с Еманюел Сандърс, той беше широк приемник с Питсбърг Стийлърс през 2013 г. Той победи клубния рекорд на Янси Тигпен от 1997 г. за един сезон от 1398 приемащи ярда. По същия начин той беше глобен с 00 за неволно ритане на Кливланд Браун. Докато се опитва да бяга с препятствия, неговият е залагащият Спенсър Ланинг.

Повече за кариерата

Освен това той влезе в списъка с най-добрите 200 ярда за всички времена в NFL. През 2015 г. той надмина иконата на Steelers Лин Суон в кариерата с общо 5587 ярда. Той постави два рекорда за най-много улов за период от три години.

По време на сезон 2016 той беше обявен за „най-добрият NFL за всички времена“ за приемане в кариерата и „топ 100′ за ярдове за получаване в кариерата. Той завърши кариерата си като третият най-добър приемник на Steelers по отношение на приемащи ярдове. По отношение на улова в кариерата, той най-вероятно е вторият най-добър играч. Той подписа пет нови договора със Стийлърс през 2017 г. През 2017 г. той оглави лигата с 1533 приемащи ярда. На 7 септември 2019 г. той подписа едногодишен договор за 15 милиона долара с New England Patriots. Той също така спечели бонус от 9 милиона долара. Браун имаше четири приема за 56 ярда и резултат. И, разбира се, той имаше роля в победата на Патриотите с 43-0. На 20 септември той беше освободен от патриотите поради тежки обвинения в сексуално и лично неправомерно поведение.

Антонио Браун Гадже и запознанства

С кого се среща Антонио Браун? Антонио Браун все още не се е женил. Той наистина има пет деца. Антонио Браун младши е синът, а Антания е дъщерята. Те бяха резултат от връзката му с предишна съпруга. През 2011 г. той започва да се среща с Челси Кирис. В момента те имат три деца, Автономия, Али и Аполо.

Популярни Публикации