Antje Traue- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Антье Трауе е известна актриса от Германия. Antje Traue е най-известна в международен план с превъплъщението си в злодейската, несломима Фаора във филма за Супермен от 2013 г. „Човек от стомана“.

Бързи факти

Пълно име: Антье Трауе
Дата на раждане: 18 януари 1981 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Източна Германия
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Разделям (Две) Ханес Вегенер и Бен Фостър
Нетна стойност 3 милиона щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 33-25-35 инча
Родно място Митвайда, област Карл-Маркс-Щад
Националност Немски
Религия християнството
образование Германска гимназия

Antje Traue Биография

Антье Трауе е родена в Mittweida, Bezirk Karl-Marx-Stadt, Източна Германия на 18 януари 1981 г. Към момента на писане тя е на 41 години и е с немска националност. По същия начин нейният слънчев знак е Козирог, въз основа на датата й на раждане, и тя е християнка.

Продължавайки към членовете на нейното семейство, има оскъдна налична информация. Майка й беше завършена пианистка и танцьорка. Тя е израснала в Русия и владее езика. Владее два езика на немски и английски.Според образованието си Трауе посещава гимназии в Шарлот-Волф-Колег, Берлин и Германия. От шестгодишна възраст до тийнейджърските си години тя беше член на елитна тренировъчна група като артистична гимнастичка. Театралната й кариера започва с ролята на Жана д’Арк в училищна постановка.

Височина и тегло на Antje Traue

Тя е поддържала привлекателно и добре изглеждащо тяло като актриса, като е увеличила размерите на тялото си. По отношение на височина и тегло, тя е висока 5 фута 7 инча или 1,69 метра и тежи приблизително 54 килограма или 119 паунда. По същия начин действителните й измервания на тялото са 33 инча в гърдите, 25 инча в талията и 35 инча в бедрата. Освен това размерът на сутиена й е 33B, размерът на роклята й е 2 (САЩ) и носи 8 в обувки (САЩ). Освен това зашеметяващата актриса има тъмнокафява коса и сини очи.

кариера

Театралната й кариера започва с ролята на Жана д’Арк в училищна постановка. На шестнадесет години тя получава главната роля в първата по рода си Hip Hopera (мюзикълът West End Opera) на International Munich Art Lab. Traue беше четиригодишен член на продукцията, изпълнявайки и обикаляйки в Германия, Европа и Ню Йорк. Тя също се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително Kleinruppin Forever, Berlin is Meer и Phantomschmerz.

Traue беше избрана за главната дама в научната фантастика/трилър Pandorum на Кристиан Алварт, режисиран от Кристиан Алварт и написан от Травис Милой. Във филма участваха Денис Куейд и Бен Фостър. Тя също получи положителни отзиви за ролята му на злодея Фаора във филма за Супермен от 2013 г. Човек от стомана. Трау се подготви за ролята на Фаора с четиримесечно интензивно обучение и диета.

След това през 2014 г. тя играе ролята на Бони Лизи в екшън-приключенския филм на Universal Pictures Seventh Son. Тя получи одобрението на критиците в Германия за превъплъщението си в Жизел Ноймайер в телевизионния филм на ARD от 2016 г. Der Fall Barschel, както и номинации за най-добра актриса в немски телевизионни продукции за главните й женски роли в телевизионните минисериали Weinberg и Berlin 1.
Оттогава тя се появява в редица немски и чуждестранни филми и телевизионни предавания с водещи или поддържащи роли, включително филма на Сам Гарбарски Bye Bye Germany от 2017 г., в който си партнира с актьора Мориц Блайбтрой, и пилотния епизод на Amazon от 2017 г. Oasis.

Трауе участва в немския сериал на Netflix Dark (в ролята на Агнес Нилсен) и немските филми Краят на истината, Spielmacher и Ballon през 2017 и 2018 г. През 2019 г. Трауе ще играе в немския телевизионен минисериал на ZDFneo Dead End. Трауе ще изиграе отново ролята си на Фаора в The Flash от 2022 г.

Antje Traue не струва

Антье е натрупала респектираща сума пари като известна актриса. Според wiki сайтове, актрисата има нетна стойност от приблизително 3 милиона щатски долара.

  Antje Traue не си струва

Антье Трауе

Antje Traue Съпруг, брак

По отношение на личния си живот, в момента тя е доволна от статута си на необвързана. В момента тя не излиза с никого. Преди това тя беше сгодена за Ханес Вегенер. Те започнаха да се срещат през 2013 г. и прекратиха връзката си след няколко години. След това тя започва да се среща с Бен Фостър. Връзката й с Бен също не продължи дълго и скоро се разделиха. Бен и Ханес са професионални актьори.

Популярни Публикации