Антъни Стар има белег на челото си История зад това

Антъни Стар е новозеландски филмов, сценичен и телевизионен актьор. Той стана известен, след като изигра близнаците Джетро и Ван Уест в семейната комедийна криминална драма „Outrageous Fortune“, която се излъчваше по TV3 от 12 юли 2005 г. до 9 ноември 2010 г. Три поредни години той бе коронясан за най-сексапилния мъж на Нова Зеландия от телевизията Ръководство за най-добри в Box of People's Choice Awards.

Бързи факти

Пълно име Антъни Стар
Първо име Антъни
Фамилия Стар
Дата на раждане 25 октомври 1975 г
Възраст 46 години
Професия филмов, театрален и телевизионен актьор
Националност Нова Зеландия
Град на раждане Окланд
Държава на раждане Нова Зеландия
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Запознанства
Връзка с Луси Маклей
Височина 180 см
нетна стойност 0 хил

Любовната му връзка с дългогодишната му спътница

Той не е женен, но е в любовна връзка с Луси Маклей, дългогодишната му приятелка. Работи като дизайнер на костюми. Работила е в отделите за костюми и гардероби на редица филми и телевизионни предавания. Пищната двойка се запознала първо в ресторант, а след това се намерили за подходящи и започнали да излизат. Те обичат да пазят любовните си отношения в тайна, но зашеметяващата двойка често е засичана заедно по различни поводи. Той живее с бъдещата си булка и има прекрасен живот с нея. Двойката все още не е говорила за плановете си за сватба, но всички негови последователи чакат този момент със затаен дъх.

  Антъни Стар

Антъни Стар (Източник: Google)Предисторията на белега на челото му

В интервю той каза, че когато е бил на 15 години, е работил в бакалия. В интервюто той каза още, че един ден, докато работел в този магазин, съборил купчина пластмасови чаши за кафе. Той беше толкова ядосан от случилото се, че взе една пластмасова чаша и я хвърли в стената. Тъй като стената беше от бетон, тя отскочи обратно в черепа му и нарани челото му. Тази резка остави траен белег на челото му.

„Момчето“ се завръща за втори сезон.

След като първият сезон на „Момчето“ имаше огромен успех, вторият сезон ще бъде излъчен по Amazon на 4 септември 2020 г. Той представя главния герой на Homelander като добродетелен герой. В интервю той каза, че първоначално не се е интересувал от работата и че е вярвал, че никога няма да бъде избран за нея.

Сега той е в Лос Анджелис за снимките на този сериал.

„Момчето“ е американски онлайн телевизионен сериал за супергерои, базиран на едноименния комикс. Първият сезон на „Момчето“ дебютира на 26 юли 2019 г. Сериалът получи 8,7 оценки в IMDb и 91 процента в Rotten Tomatoes.

  Антъни Стар

Антъни Стар (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Антони се очаква да бъде 800 000 долара към октомври 2022 г. Той печели добре, но все още не го е обявил. Той спечели тези пари чрез усилията си в театъра, киното и телевизионните програми. Антоний е много брилянтен актьор, който преди това се е появявал във високобюджетни филми и телевизионни програми. Той започва актьорската си кариера през 90-те години със скромна роля в „Shortland Street“. Той участва в няколко филма и телевизионни предавания, включително „In My Father’s Den“, „Without a Paddle“ и „Mercy Peak“.

Антони е активен в платформи за социални медии като Twitter и Instagram. Той има значителна база от фенове в своите социални медийни платформи. Той има 70,4 хиляди последователи в Twitter и 210 хиляди последователи в Instagram. Антони обича кучета и има различни техни изображения в профила си в социалните медии. Той получи няколко важни отличия, включително „Air New Zealand Screen Awards“, „Film Critics Circle of Australia Awards“ и много други.

семейство

Имената на родителите и братята и сестрите му не са достъпни в интернет. Той иска да запази личния си живот личен и избягва да обсъжда семейството си в обществото.

Ръст и възраст

  • Той е роден в Нова Зеландия на 25 октомври 1975 г. В момента е на 44 години.
  • Той е висок 5 фута 11 инча и има живо поведение.
  • Владее индонезийски, испански и норвежки.

Популярни Публикации