Антъни Мейсън е горд баща на две дъщери и един син

Антъни Мейсън е журналист и телевизионен оператор, базиран в Съединените щати. Той е сътрудник на CBS News от 1986 г. Антъни започва кариерата си в CBS News през 1987 г. като журналист, назначен в лондонското бюро. Оттогава той работи като старши културен и национален репортер на мрежата.

Антъни отразява множество национални и международни новини, включително значими събития в различни страни. Освен това писателят е интервюирал видни политици и поп звезди като Адел и Пол Маккартни. Освен това той е общувал с редица бивши американски президенти, включително Барак Обама, Джордж У. Буш, Бил Клинтън, Ричард Никсън и Джими Картър.

Антъни Мейсън е не само опитен новинарски репортер и кореспондент; той също е семеен човек. В момента той е женен за Кристина Ан Унхох, зашеметяваща жена. Двойката е благословена с две прекрасни деца по време на брака си. Освен това Мейсън има дете от предишен брак. Затова нека научим за децата на Антъни Мейсън в тази статия.  Антъни Мейсън

Антъни Мейсън

Той има ли дъщеря от предишен брак?

Антъни Мейсън е имал два брака през живота си. Преди да се ожени за Кристина, той се жени за Ейми Дикинсън, колумнист в американски вестници. Ейми се омъжи за Антъни през 1986 г. Бракът им обаче не проработи и двойката се разведе през 1990 г.

Въпреки това Антъни има дъщеря на име Емили Мейсън от предишния си брак с Ейми. Тя е родена във Вашингтон, окръг Колумбия, и завършва гимназиалното си образование в училище Франсис У. Паркър. Освен това Емили учи английска литература в университета Уилям и Мери. Тя и съпругът й в момента живеят в Илинойс. Емили е омъжена за Джеси Чапман, продавач от Чикаго, Илинойс. Тя е доста близка с майка си и често може да бъде намерена на страницата на Ейми във Facebook. Според нейния профил във Facebook Емили работи като професионалист по взаимодействие с марки в SpotHero.

Децата на настоящата съпруга на Антъни Мейсън

Антъни Мейсън женен Кристина Ан Унхох през 1994 г. след развода с Ейми. Кристина, подобно на Антъни, се интересуваше от журналистика и репортажи. Преди да се срещне с него, тя работи в Москва като мениджър и преводач на агенция Интерфакс.

Кристина и Антъни са женени от двадесет и пет години. Двойката приветства син, Ник Мейсън, и дъщеря, Оливия Мейсън, през този период. Децата на Антъни Мейсън изглежда вече са пораснали. Оливия, дъщеря му, е родена в Ню Йорк и е студентка в университета Сейнт Андрю. Тя изглежда доста мълчалива за личния си живот и не е известно дали има връзка.

Синът на Антъни вече е работил с него

От друга страна, синът на Антъни Мейсън, Ник, е роден на 20 април и от външния вид на страницата му в Instagram изглежда, че е поддръжник на движението Black Lives Matter. Той посещава Бостънския университет и дори работи като посланик на колежа на непълно работно време. Въпреки това, талантливият син е сътрудничил на многобройни части от интервюта с баща си, Антъни.

Ник Мейсън е работил като помощник-мениджър на продукцията, заснемайки интервюта на баща си с известни фигури като Бил Гейтс, Даниел Леви и Марен Морис. Преди да работи с баща си, Ник е работил като мениджър за връзки с клиенти в Electric Lady Studios.

Не знаем обаче дали синът на Антъни Мейсън има връзка, тъй като всичко относно партньорката на Ник Мейсън остава мистерия.

Децата му живеят в тишина, далеч от медиите

Антъни беше по телевизията на всички рано сутрин, тъй като беше популярна личност в американските домакинства. Децата му, от друга страна, не са толкова известни на обществото и медиите. По-голямата дъщеря на Антъни Мейсън от предишен брак е била виждана само във Facebook. Въпреки това изглеждаше, че се наслаждава на живота в Чикаго със своя спътник. Освен това и двете му деца от втория му брак са в Instagram, но акаунтите им са настроени на лични.

Освен това Антъни публикува снимки на децата си в Instagram, но никога не маркира или споменава техните социални мрежи. Изглежда, че иска да държи децата си далеч от светлината на прожекторите. Въпреки това пожелаваме на децата на Антъни Мейсън късмет в бъдещите им начинания.

Популярни Публикации