Антъни Еланга- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Антъни Еланга е шведски професионален футболист. Антъни Еланга е професионален футболист на Манчестър Юнайтед. Играл е и за националния отбор на Швеция.

Бързи факти

Празнувано име Антъни Еланга
Възраст 20 годишен
Псевдоним Антъни
Рождено име Антъни Еланга
Рождена дата 2002-04-27
Пол Мъжки
Професия футболист
Националност шведски
Място на раждане Хили, Швеция
Родена нация Швеция
Етническа принадлежност камерунец
състезание Бяло
Хороскоп Телец
Религия християнството
баща Джоузеф Еланга
Семейно положение Неженен
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Футболна кариера
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 78 000 паунда на година
Тип тяло Атлетичен
Височина 5 фута и 10 инча
Тегло 65 кг
Цвят на косата черен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Текущ отбор Манчестър Юнайтед
Позиция Напред

Биография на Антъни Еланга

Антъни Еланга е роден в Хили, Швеция, на 27 април 2002 г. Към 2022 г. той ще бъде на 20 години. Джоузеф Еланга е името на баща му. Няма много информация за имената и професиите на неговите родители и братя и сестри.

Той е от шведски произход и следва християнската вяра. Освен това той е от смесен етнос. Неговата зодия е Телец според астрологията.Антъни Еланга Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Освен това той завършва университетското си образование.

Височина, тегло на Антъни Еланга

Антъни Еланга е много привлекателен и има прекрасен характер. Футболистът е висок приблизително 5 фута и 10 инча. Докато тежи 65 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Очите му са черни, косата му също черна.

 Антъни Еланга

Антъни Еланга (Източник: Instagram)

кариера

По отношение на професията, Антъни Еланга е млад, талантлив играч, който в момента играе фантастичен футбол. От малък играчът е увлечен от футбола и се стреми към успешна кариера.

Сега той е по-концентриран и е на прага на успешна кариера. По време на ранната си кариера той игра за младежкия отбор на Манчестър Юнайтед през 2018 г. Като ученик той направи своя дебют във Висшата лига на Север U18 там.

Въпреки това той направи своя старши дебют в предсезонен приятелски мач срещу Астън Вила преди сезон 2020-21. На 16 март 2021 г. той подписа дългосрочен договор. Освен това той също е представлявал Швеция на различни нива и нива под възраст. През 2019 г. той се състезава на Европейското първенство U17. Докато той все още не е играл за старшия международен отбор.

Антъни Еланга Нетна стойност

Антъни Еланга се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата му нетна стойност е около 1 милион щатски долара.

Антъни Еланга Гадже, Запознанства

Преминаване към Романтичният и личен живот на Антъни Еланга , не е женен. Няма съобщения, потвърждаващи връзката му с някой друг.

Играчът също няма други деца. Докато той е открит относно предпочитанията си по пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации