Антъни Чейс - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Антъни Чейс е млада личност в социалните медии от Съединените американски щати. Антъни Чейс е най-известен със своя акаунт @anthonychase в Tiktok. Той също така е коронован потребител на Tiktok, известен преди като Musical.ly, приложение за синхронизиране на устни и видео споделяне. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Антъни Чейс, приятелка на Антъни Чейс, нетна стойност на Антъни Чейс, Антъни Чейс тяхната етническа принадлежност и още.

Бързи факти

Пълно име: Антъни Чейс
Дата на раждане: 18 юли 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Tiktok Star, Instagram Star, Социална медийна личност
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Вяра Алексис
Цвят на очите Лешниково зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Мичиган
Националност американски
Братя и сестри Един (брат Алекс)

Биография на Антъни Чейс

Антъни Чейс е роден на 18 юли 2000 г. и сега е двадесетгодишен младеж. Той е от Мичиган, Съединени американски щати. Антъни има по-малък брат на име Алекс. Освен това, Антъни не е споделил имената на родителите си, но няколко снимки с родителите си в профила си в Instagram.
Антъни Чейс също все още не е споделил информация за своето образователно пътуване. Но като се има предвид възрастта му, можем да предположим, че той може да е завършил гимназия или наскоро започнал бакалавърския си живот в колежа. Той обичаше да играе футбол и китара като растеше.

Височина и тегло

За съжаление няма информация относно подробностите за измерването на тялото на Антъни Чейс. Височината, теглото, мерките на Антъни, гърдите, талията и бедрата, размерът на роклята, размерът на обувките и т.н. в момента не са налични. По същия начин той има лешникови зелени очи и тъмно кестенява коса, която е боядисал руса, наред с други нюанси.кариера

В професионален план Антъни Чейс е звезда в социалните медии. Той е натрупал над 667 000 фенове в TikTok. По същия начин той започна да публикува в Twitter през март 2019 г. Той също така поддържа активно присъствие в редица други социални медийни платформи извън TikTok, включително Instagram и YouNow. Антъни също е добър приятел с другата си светска звезда Танер Кирш.

Антъни също създаде своя едноименен Youtube канал на 28 февруари 2016 г. Този канал в момента има 55 810 гледания и 2,39 хиляди абонати. Най-старият видеоклип, качен в този канал, датира от 29 август 2016 г. Заглавието му е FIRST VIDEO (Q&A) | Антъни Чейс с 1355 гледания.

Най-популярното видео в този канал е WE ACTUALLY KISS!!! | Anthony Chase с 28 088 гледания от качването му на 6 декември 2016 г. Други популярни видеоклипове са ПУЛЛИРАНЕ НА НЕПОЗНИ ПАНТАЛОНИ!! (Объркано) ???, РАЗБИВАНЕ или МИНАВА!! (Musically Edition), MUSICALLY OLYMPICS (ще настръхнете) и MUSICALLY OLYMPICS (ще настръхнете) между другото.

Изглежда обаче, че Антъни вече не качва в този канал. Последният видеоклип, качен в този канал, е от 15 декември 2017 г., а заглавието му е най-големият любимец.

Нетната стойност на Антъни Чейс през 2022 г

Нетното състояние на Антъни Чейс е около 2 милиона долара към 2022 г . Печалбите и източникът на доходите му все още се проверяват в момента.

Антъни Чейс Гадже, Запознанства

Антъни Чейс е в романтична връзка с Фейт Алексис. Алексис също е личност в социалните медии, популярна в Instagram и Tiktok. По същия начин влюбените птички често споделят очарователни снимки, представящи се един друг, в съответните си акаунти в социалните медии.

Фейт Алексис сподели първата снимка с Антъни в профила си в Instagram на 31 януари 2018 г. От друга страна, Антъни сподели първата снимка с любимия си на 15 май 2018 г. Той пожела на любимия си щастливи 3 месеца. Изчислявайки от времето на техните публикации, изглежда, че дуото е един с друг вече повече от две години. Освен това Антъни поддържа чист публичен профил, който е далеч от слухове, скандали и противоречия, които биха могли да попречат на професионалната му кариера и личен живот.

Популярни Публикации