Анна Ситар- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Tik Tok, Кариера

Анна Ситар беше роден на 30 март 1997 г. и тя е сега на 27 години. Тя е родена и израснала в Маршал, Мичиган, щата Пенсилвания. По същия начин тя е американка от кавказки произход. Двама от нейните братя и сестри са по-голяма сестра и по-малък брат. Точната самоличност на нейния родител обаче все още не е разкрита в медиите.

Нейното образование включва диплома по машинно инженерство от Западен Мичигански университет. След това следва магистърска степен по филмов и телевизионен дизайн. Тя също посещава университета Лойола Меримаунт в Лос Анджелис.

Височина и тегло на Анна Ситар

Анна се изправя Висок е 5 фута 6 инча и тежи приблизително 45 килограма. Тя има кафява коса и прекрасни лешникови очи. Други нейни измервания на тялото също не са налични в момента.Бързи факти

Пълно име: Анна Ситар
Дата на раждане: 30 март 1997 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Американска Tiktok звезда, YouTube звезда, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Брандън Юджийн.
Нетна стойност 0 хиляди (приблизително)
Цвят на очите леска
Цвят на косата Рус
Родно място Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Университет Лойола Меримаунт
Братя и сестри две
Twitter Анна Ситар в Twitter
Youtube Анна Ситар Youtube
Instagram Анна Ситар в Instagram

Професионален живот и кариера

Анна Ситар стартира кариерата си в YouTube на 20 юли 2016 г., с пускането на първия й видеоклип, Полша Ден 1 / Анна Ситар. Видеото е влог от нейната ваканция в Полша и вече има над 3,3 милиона гледания. По същия начин тя е качила почти 40 видеоклипа в канала си в YouTube оттогава. Вече има над 95,5 хиляди абонати на канала.
Каналът на Ситар в YouTube включва, наред с други неща, влогове, състезания и видеоклипове с въпроси и отговори с нейния годеник.

Нейният най-известен видеоклип е озаглавен „LDR COUPLE Q&A!!“ anna x sitar / how we met + envy + waiting for brak… Видеото е гледано над 500 000 пъти и е харесано над 12 000 пъти. Тя също е знаменитост в Tiktok с над 8,6 милиона последователи в нейния удостоверен акаунт. По подобен начин през 2019 г. тя публикува дует в TikTok със себе си в песента Say So на Doja Cat.

Нетната стойност на Анна Ситар

Колко е нетната стойност на Анна Ситар? Анна има много последователи във всичките си социални медийни платформи. По същия начин тя подкрепя различни марки и продава свои собствени стоки. Към 2021 г. нетното състояние на Анна Ситар се оценява на около 200 хиляди долара . Освен това тя печели между и ,5 хиляди на година от канала си в YouTube, според Social Blade.

Анна Ситар (Източник: Instagram)

Anna Sitar Гадже и срещи

Кой е гаджето на Анна Ситар? Според различни онлайн източници тя има връзка с Брандън Юджийн. Тя обаче запази мълчание по темата. Няма повече подробности за нейния приятел.

Също така, знайте за Нетна стойност на Conner Haueter, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации