Anna Popplewell- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Анна Попълуел е известна и красива английска актриса. Анна Попълуел е най-известна с ролята си във фентъзи сериала на Сюзън Певенси Хрониките на Нарния.

Бързи факти

Пълно име: Анна Катрин Попълуел
Дата на раждане: 16 декември 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 14 май 2016 г
Съпруг Сам Кеърд
Разделям Роло Уикс, Уилям Моузли
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 35-24-35
Родно място Лондон, Англия
Националност британски
Религия Кристиян
образование Оксфордски университет
баща Андрю Попълуел
Майка Дебра Хилс
Братя и сестри (Две) Лулу Попелуел и Фреди Попелуел
деца (Едно) Зоуи Попълуел

Биография на Анна Попълуел

Анна Катрин Попълуел е родена в Лондон, Англия на 16 декември 1988 г. В момента тя е на 33 години. Андрю Попълуел и Дебра Ломас са нейни родители. Баща й е съдия във Върховния съд, а майка й е дерматолог. Нейната националност е британска и тя е вярваща християнка.

Лулу Попълуел и Фреди Попълуел, и двамата актьори, са нейни братя и сестри. Освен това дядо й, сър Оливър Попълуел, е пенсиониран съдия, а чичо й, Найджъл Попълуел, е пенсиониран играч на крикет.Анна Попълуел Образование

Завършила е North London Collegiate School. През 2007 г. тя се записва в Magdalen College на Оксфордския университет, за да учи английска литература. По-късно тя получава диплома от същата институция.

Анна Попълуел Височина, Тегло

Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи приблизително 54 кг. Има тъмно кестенява коса и сини очи. Мерките й са 35-24-35. Размерът на сутиена й е 32C. Нейният размер на обувката също е 7 (САЩ).

  Анна Попълуел

Анна Попълуел (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до професията, Анна започва да посещава уроци по актьорско майсторство в драматичното училище Allsorts, когато е на шест години. Тя започва да се появява в телевизионната продукция Frenchmen’s Greek през 1998 г. Въпреки това, тя прави своя филмов дебют като Бетси в Mansfield Park от 1999 г. Тя също се появява във филми като The Little Vampire (2000) и Girl with a Pearl Earring (2003).

През 2005 г. тя направи своя пробив като Сюзън Певънси във филма 'Хрониките на Нарния: Лъвът, вещицата и гардеробът'. По-късно тя се появява в продълженията на „Хрониките на Нарния“.

Освен това тя се появява и в телевизионни предавания. Тя играе Chyler Silva в уеб сериала Halo 4: Forward Unto Dawn през 2012 г. По същия начин тя се появява като лейди Лола в друга серия, Reign, от 2013 до 2016 г.

Награди Анна Попълуел

Анна е номинирана пет пъти и печели един от тях. Той получава наградата CAMIE през 2006 г. за нейното изпълнение в Хрониките на Нарния: Лъвът, вещицата и гардеробът.

Нетната стойност на Анна Попълуел

Анна спечели пари чрез актьорската си кариера. Приблизителната й нетна стойност е 4 милиона долара.

Анна Попълуел Съпруг, брак

Анна Попълуел е омъжена за Сам Кеърд, актьор. На 14 май 2016 г. двойката се ожени в Лондон. Освен това двойката има дете. Името му е Зоуи Попълуел.

Преди това Анна е имала две връзки. Тя имаше връзка с актьора Роло Уикс от 2003 до 2005 г. Въпреки това, тя беше виждана с актьора Уилям Моузли от 2005 до 2007 г. Анна поддържа чист публичен имидж. За нея няма никакви слухове.

Популярни Публикации