Anna Leitch- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Анна Лейч е известен модел, учител, победител в конкурс за красота, интернет знаменитост, звезда в социалните медии и медийна личност от Северна Ирландия, Обединеното кралство. Тя стана известна, след като спечели титлата „Мис Северна Ирландия“ на 6 септември 2021 г. (понеделник).

Бързи факти

Пълно истинско име Анна Лейч.
Дата на раждане 7 януари 1994 г.
Място на раждане Кукстаун, Северна Ирландия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Лисбърн, Северна Ирландия, Великобритания.
Професия Учителка, модел и звезда в социалните медии.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Козирог.
образование Преследване на магистърска степен по лидерство в образованието.
Училище/Колеж Queen’s University Белфаст.
Националност британски.

Anna Leitch Възраст и ранен живот

Лийч е роден на 7 януари 1994 г , в Кукстаун, Северна Ирландия, Великобритания. В момента тя живее в Лисбърн, Северна Ирландия, Обединеното кралство, според докладите. Тя ще бъде на 27 години през 2021 г., според рождената й дата. Лийч получава основното си образование в местно училище в Северна Ирландия. Сега тя следва магистърска степен по лидерство в образованието в Queen’s University Belfast, според нейния профил в Instagram.

Височина и тегло на Анна Лейч

Анна има слаба, заоблена фигура. Тя е висока 5 фута 8 инча (173 см). Тя тренира всеки ден във фитнес залата и поддържа телесно тегло от около 54 кг. (119 фунта в паунда) Тя има тъмно руса коса, която пада до раменете й и лешникови очи. Анна Лейч

Анна Лейч

Нетната стойност на Анна Лейч

Колко е нетната стойност на Anna Leitch? Анна получава щедро възнаграждение за обширната си кариера на модел. Тя ще получи между 15 и 18 хиляди USD (приблизително) за моделиране на фотосесии и друг маркетинг. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на между 2-3 милиона USD.

кариера

Лейч има силно желание да научава нови неща и е учил другите как да го правят. Тя вярва в разширяването на знанията. По време на блокирането на коронавируса Анна избра да започне кариерата си на модел. Тя се е състезавала в конкурс за красота, според съобщенията. Тя беше коронясана за „Мис Северна Ирландия 2021“ на 6 септември 2021 г. (понеделник). Конкурсът се проведе в хотел в Европа и се състезаваха 24 жени. В интервю Анна каза, че е готова да се бори за титлата „Мис Свят 2021“ през декември 2021 г.

Anna Leitch Гадже и срещи

С кого се среща Анна Лейч? Leitch е прекрасен млад модел. Открихме чрез нейната страница в Instagram, че тя е в романтична връзка с човек на име Мат Гуд. Двамата се срещат от около година. Нека ви информирам, че Мат е член на известната рок група Shamrock Tenors. Той и групата му са изпълнявали различни сцени. Shamrock Tenors също пуснаха песен, наречена „Belfast“. Анна и Мат са изключително близки и скоро ще обявят датата на сватбата си.

Популярни Публикации