Anna Kupp- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Анна Куп е най-известна като съпруга на Купър Куп. Купър Куп е уайд приемник за Лос Анджелис Рамс в Националната футболна лига.

Бързи факти

Пълно име: Анна Мари Кроскри
Дата на раждане: 22 март 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Държава: Вашингтон
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 20 юни 2015 г
Съпруг Купър преврат
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Кеневик
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Източен Уахингтънски университет
баща Нейтън Кроскри
Майка Вероника Кроскри
деца (2) Купър Джеймсън Куп, Джун Куп

Анна Куп Биография

Анна Мари Кроскри е роден на 22 март 1994 г. в Кенуик, Вашингтон. През 2022 г. тя ще навърши 28 години, а зодията й е Овен. Баща й Нейтън Кроскри и майка й Вероника Кроскри я раждат. Тя беше шестото дете на родителите си, но имената на братята и сестрите й не бяха разкрити.

Образование на Анна Куп

По отношение на образованието, тя завършва гимназия в Ричленд през 2012 г. По-късно посещава университета в Източен Вашингтон. Завършила е университета със специалност Комуникации с фокус върху връзките с обществеността.Анна Куп Височина, Тегло

Анна Куп е много привлекателна и красива. По същия начин нейният ръст, размер на обувката, размер на роклята, измерване на тялото, тегло и т.н. са неизвестни. Освен това Анна също има права кафява коса и тъмни удавящи се очи.

кариера

На Анна Куп кариерата е все още непозната и неизследвана. Тя също е добре позната и известна с това, че е съпруга на Купър Куп. Cooper Kupp започна първата си година с червена фланелка на широк приемник през 2013 г. Освен това той завърши сезона с множество рекорди за един сезон.

Той също така постави национални рекорди за приемане в подразделението на футболния шампионат. На 26 ноември 2013 г. той беше включен в първия отбор на All-Big Sky Conference. В резултат на това решението беше единодушно. Освен това той получи първата в историята награда за първокурсник на годината.

На 16 декември 2013 г. той беше обявен и за носител на наградата Джери Райс за 2013 г. Той също беше даден на най-добрия първокурсник на FCS. Той е първият играч от Източен Вашингтон, получил наградата. Освен това той беше първият играч от Big Sky Conference. В допълнение, той е обявен за консенсусен първи отбор на All-American. Той също беше признат от четиримата основни селекционери на FCS.

Повече за кариерата

Той беше обявен за All-American от първия отбор и стана първият първокурсник широк приемник, направил това след Ранди Мос през 1996 г. На 9 януари 2014 г. той получи наградата FCS Wide Receiver за 2013 г. Той печели наградата Брандън Кауфман за втори пореден път и е вторият уайдж приемник на Eagles, който успява да го направи. Той завърши втория си сезон със 104 уловени удара за 1431 ярда и 16 тъчдауна в 13 мача.

За втори пореден сезон той беше обявен за All-American от първия отбор от AFCA, AP и TSN. Освен това, той беше обявен за първия отбор на All-Big Sky Conference. За втора поредна година той беше широк приемник. В допълнение, той беше включен в третия отбор като връщащ удар.

Той дойде на 18-то място в гласуването за наградата Walter Payton през 2014 г. На 30 ноември 2015 г. беше обявено, че той ще се завърне за своя старши сезон. Това обаче дойде след слухове, че той обмисля да влезе в проекта за NFL 2016.

Анна Куп Съпруг, брак

Анна Куп и Купър Куп размениха сватбени обети на 20 юни 2015 г. Преди брака си те излизаха повече от две години. В резултат на това двамата се срещнаха в университета. Купър също беше член на мъжкия футболен отбор на университета. Тя пък била лекоатлетка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Anna Marie Kupp (@annamariekupp)

Освен това те бързо създадоха връзка, станаха приятели, започнаха да се срещат и решиха да се оженят. Скоро след това, на 2 юли 2018 г., те посрещнаха момченце на име Купър Джеймсън Куп. Те са избрали да не разкриват никаква информация за дъщеря си. Освен това трима от членовете са имали щастлив и блажен живот. Няма слухове за повече от 6 години брак. Те бяха благословени със син на име Джун Куп на 7 март 2018 г.

Популярни Публикации