Анна Кайзер - Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Анна Кайзер е предприемач, треньор на знаменитости и професионален хореограф. Анна Кайзер стана известна през 2017 г. като главната танцьорка във фантастичния любовен комедиен филм на Дисни „Enchanted.“ По същия начин тя е най-известна като личния треньор на Шакира, Кели Рипа, Карли Клос, Хилари Дъф, София Вергара и Сара Джесика Паркър .

Бързи факти

Пълно име: Анна Кайзер
Пол: Женски пол
Професия: Хореограф, фитнес треньор
Държава: Канада
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 27 октомври 2012 г
Съпруг Чарлз Уесли
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Калгари
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
образование Калифорнийски университет, Ървайн
баща Ролф Ф. Кайзер
Майка Хариет К. Кайзер

Анна Кайзер Биография

Анна Кайзер е роден в канадския град Калгари. Въпреки че датата на нейното раждане не е разкрита. Анна е канадска гражданка. Кайзер произхожда от християнско семейство. Тя е родена от Хариет К. Кайзер и Ролф Ф. Кайзер. Майка й е социален работник. Баща й пък беше главен изпълнителен директор на частна фирма.

Анна получава бакалавърска степен от Калифорнийския университет в Ървайн. А през 2008 г. тя получава бакалавърска степен и възобновява професионалната си танцова кариера. Анна Кайзер възраст

Анна Кайзер

Височина и тегло на Анна Кайзер

Този фитнес инструктор притежава невероятен външен вид и симпатична личност. Анна Кайзер е висока приблизително 5'6″. Кайзер пък тежи 56 кг. Освен това косата й е руса и има кафяви очи. Измерването на цялото тяло, като например размера на гърдите, талията и бедрата, не е известно.

кариера

Анна Кайзер стана известен като фитнес треньор. Тя също е активна в социалните медии, където споделя видеоклипове и съвети за тренировки. Анна Кайзер основа своята фитнес компания AKT InMotion през 2013 г. Оттогава тя се разшири, за да включва Лос Анджелис, Ню Йорк и Кънектикът. По същия начин Анна започна да снима различни фитнес уроци. По подобен начин през 2016 г. фитнес треньор беше домакин на телевизионното шоу „Моята диета е по-добра от твоята“. Освен това Кайзер се появи като водеща танцьорка във фантастичния романтичен комедиен филм от 2017 г. Освен това Анна Кайзер е личен треньор на Шакира, Кели Рипа, Карли Клос, Хилари Дъф, София Вергара и Сара Джесика Паркър.

Анна Кайзер Нетна стойност

Анна Кайзер се оценява на нетна стойност от 2 милиона долара през 2022 г. Като хореограф, фитнес треньор и предприемач, тя натрупа значително състояние. В момента Анна живее доволен и щастлив живот със семейството си.

 Анна Кайзер нетна стойност

Анна Кайзер

Анна Кайзер Съпруг, брак

Преминаване към на Анна Кайзер личен живот, тя е омъжена жена. В Малибу, Калифорния, тя се омъжи за д-р Карлос Уесли. На 27 октомври 2012 г. двойката се жени. Съпругът й е лекар от Ню Йорк, който притежава и управлява клиниката за козметична хирургия на д-р Уолтър Унгер. Освен това, Анна изглеждаше зашеметяващо в бяла рокля по време на сватбената им церемония, докато д-р Карлос изглеждаше елегантен в черен смокинг с папийонка. Тази очарователна двойка има двама сина; Брукс Карлос е роден на 2 януари 2017 г. Коул Карлос, от друга страна, е втори син, който трябва да се роди на 12 октомври 2020 г.

Популярни Публикации