Анна Давлантес - Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Анна Давлантес е журналист, водещ и репортер от Съединените щати. Американската журналистка, носителка на седем награди 'Еми', Анна Давлантес, се превърна в известно име в Съединените щати. По същия начин нейната работа като съ-домакин на Fox 32 Chicago's Good Day Chicago й спечели много известност.

Бързи факти

Пълно име: Анна Давлантес
Дата на раждане: 25 юли 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Водещ, репортер
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Дейвид Р. Гамперл
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-24-34
Родно място Чикаго
Националност американски
образование Lane Tech High School, Оксфордски университет, Северозападен университет,
деца (1) Габриела Бритън Давлантес Гамперл

Анна Давлантес Биография

Анна Давланте е родена на 25 юли 1985 г. Репортерът е на 36 години към момента на писане. Тя е родена в чикагския квартал Роджърс Парк в Съединените щати. Като Лео той е роден в Съединените щати, което го прави гражданин на САЩ.

Семейният произход на знаменития репортер не е обсъждан повече. Подробностите за семейството й, като имена и възраст, също остават загадка. Освен това тя е водила много личен живот. Тя беше изключително срамежливо и сдържано дете. Сигурни сме обаче, че е имала пълната подкрепа на семейството си в момент на нужда.Що се отнася до образованието на репортерката, тя първо е посещавала Lane Tech High School. Оксфордският университет беше следващата й спирка след завършване на гимназия. От друга страна, тя също е завършила факултета по журналистика Medill в Северозападния университет.

  Възраст на Анна Давлантес

Анна Давлантес

Височина и тегло на Анна Давлантес

Телевизионна личност, тя трябва да поддържа тялото си във форма заради вниманието, което получава. Що се отнася до нейния ръст и тегло, тя е висока 5'6″ и тежи 60 кг. Освен това тя има торс 34-24-34 (гърди, талия, бедра). Тя има кафяви очи и коса, която е в по-тъмен нюанс на кафявото.

кариера

Анна Давлантес е журналист, водещ и репортер, базиран в Съединените щати. За работата си като журналист тя е носител на седем награди 'Еми'. Една игра на прах в Илинойс я превърна в име на домакинство, когато успя да заснеме абитуриенти от гимназията Glenbrook North, които се дърпат на учениците. За да затвърди още повече позицията си на завършен американски журналист, тя се появи в Шоуто на Опра Уинфри.

Поредица от доклади през 2005 г. я накараха да разкрие сплашването на тълпата в Бриджвю, Илинойс. Следващият й концерт беше домакин на документалния филм на NBC Get into the Shark Tank. Когато договорът на Анна с канала „FOX“ изтече на 8 ноември 2013 г., тя взе решение да напусне. Тя беше съ-домакин на радио WLS-AM. Нейното радио шоу WGN е в ефир от 6 март 2014 г. Тя също работи като репортер за „WGN-TV“, чикагска телевизионна станция.

През 2002 г. екстремните новини на NBC 5 Chicago за катастрофално срутване на скеле в John Hancock Center донесоха на Davlantes регионална награда Еми за високи постижения. Тя спечели друга регионална Еми за домакинството на документалния филм на NBC 5 Chicago Get Into the Shark Tank! заради опита на Давлантес от гмуркането. Освен това тя служи като ко-домакин на радио WLS-AM, когато Роу Кон и Ричард Ропър са извън града. От 6 март 2014 г. Давлантес е водещ на WGN Radio и водещ на WGN-TV.

Анна Давлантес Нетна стойност

Безопасно е да се каже, че богатството на знаменития репортер е нараснало значително в хода на кариерата й като журналист. Няма подробности за доходите или нетната й стойност, които тя е споделила с обществеността. В момента източници оценяват нетната й стойност на 1 милион долара.

  Анна Давлантес нетна стойност

Анна Давлантес

Anna Davlantes Съпруг, брак

Анна Давлантес има съпруг и семейство. Дейвид Р. Гамперл също е бил неин съпруг. През април същата година те завързаха възела. Gabriella Brittion Davlantes Gamperl е името на дъщеря им. Изглежда, че американската двойка е имала дълъг и щастлив брак.

Популярни Публикации