Anna Cantu- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, етническа принадлежност, ръст, кариера

Анна Канту е млада и талантлива звезда в социалните медии от Съединените щати. Ана Канту е създател на съдържание в YouTube и сестра на знаменитост на друг създател на съдържание в YouTube, Рейчъл Канту.

Бързи факти

Пълно име: Анна Канту
Възраст: 21 години 3 месеца
Дата на раждане 09 февруари 2001 г
Хороскоп: Водолей
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Цвят на очите N/A
Крака/Размер на обувката N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара

Анна Канту Биография

Анна Канту е роден на 9 февруари 2001 г. и сега е на 21 години. Рожденият й знак е Водолей и е родена в Тексас. Що се отнася до семейството й, тя има две сестри на име Рейчъл и Кара. И двете й сестри са по-млади от нея. Няма информация за родителите на Канту. Канту пък е споделила стари снимки на родителите си в профила си в Instagram.

Височина и тегло на Анна Канту

Анна Канту е висока приблизително 4 фута 11 инча и тежи приблизително 140 фунта или 63,5 кг. Най-голямата сестра Канту също има кестенява коса и сини очи. Освен тези, другите измервания на тялото на звездата в социалните медии все още се преглеждат. Анна Канту

Анна Канту (Източник: Instagram)

кариера

Анна Канту е професионална звезда в социалните медии. Този човек е създател на съдържание в YouTube, който се фокусира върху грима и модата. Тя има голяма база от фенове отчасти защото е сестра на Рейчъл Канту. Тази личност обяви откриването на собствен магазин за дрехи през 2021 г.

Тя също е била мажоретка в миналото. Освен това и тя, и по-малката й сестра Кара бяха представени в канала на Рейчъл в YouTube. Беше в нейния видеоклип, озаглавен Similarly, и създателят е споделил общо 22 видеоклипа в канала си в YouTube, който стартира на 15 декември 2015 г. Канту има 142 хиляди абонати и 4,9 милиона гледания от тези видеоклипове.

Освен това, първият видеоклип, който тя публикува в своя канал на Anna Cantu в YouTube, беше на 4 юни 2017 г. Заглавието на това видео е и е получило над 287 хиляди гледания. Това е и видеото с най-много гледания в този YouTube канал. По подобен начин най-скорошният видеоклип беше пуснат на 5 май 2022 г. Този видеоклип получи над 2,9 000 гледания само за 23 часа.

Анна Канту Гадже, Запознанства

Анна Канту е романтично обвързана с Майкъл Бенет. Нейният любим може да бъде намерен в Instagram под дръжката @michaelbennettdp_. Cantu не споделя много лична информация или публикации в социалните медии. Любимият й пък е публикувал множество снимки на Канту в личния си профил в Instagram.

Последният е с дата 5 май 2021 г. Преди това, на 20 март 2021 г., Майкъл сподели снимка с Канту, разкривайки, че е направена един месец след тяхната годишнина. Тя също има куче на име Фийби и две котки на име Птичка и Мишка.

Нетната стойност на Анна Канту

Освен това към октомври 2022 г. тази млада американска личност в YouTube има приблизителна нетна стойност от милион до милиона щатски долара.

Популярни Публикации