Anmol Khan- Нетна стойност, биография, възраст, височина, тегло, кариера

Анмол Хан, известен също като „Анмол Куреши“. ,“ е добре познато лице на индийската телевизия. Родена е на 29 септември 1995 г. и е на 25 години. Тя може да се види в редица уеб сериали, включително Saheli. Анмол работи като модел и телевизионна актриса. Тя стана известна, след като се появи в телевизионната мрежа Sony в популярното шоу Crime Patrol.

Хан стана известен след участието си в уеб сериала Saheli, който дебютира по ULLU през 2021 г. Анмол Куреши, Расмита Суейн, Суджин и Раджив са другите артисти в шоуто.

Бързи факти

Истинско име Анмол Куреши.
Псевдоним Анмол Хан.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Професия Актриса и модел.
Дата на раждане 29 септември 1995 г.
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия.
Сегашен адрес Мумбай, Махаращра, Индия.
образование Завършвам.
Нетна стойност INR 90 Lakh – 95 Lakh (приблизително).
Заплата на епизод рупии 60K – Rs. 80 хиляди индийски рупии.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми: 46 кг
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Националност индийски.
каста сунитски мюсюлманин.
Зодия Паунд.
Религия ислям.

Възраст и ранен живот на Anmol Khan

Анмол Хан е красива актриса, родена на 29 септември от родителите си в Мумбай, Махаращра, Индия. Нейната възраст, според източника, е между 25 и 26 към юни 2021 г. и тя ще навърши 26 през септември 2021 г. В момента тя живее в Мумбай, Махаращра, Индия. Нейната зодия е Везни, въз основа на нейната рождена дата. Балансът на везните е негов символ.Анмол посещава частно училище и завършва образованието си там. По-късно тя се записва и завършва колеж в родния си град. Анмол Куреши е истинското й име.

Анмол Куреши произхожда от проспериращо мюсюлманско семейство от средната класа. Няма точна информация за нейните родители и тяхната професия. Семейството й, от друга страна, е мюсюлманско. Що се отнася до подробностите за нейния брат и сестра, тя никога не разкрива нищо.

  Анмол Хан

Anmol Khan (Източник: Pinterest)

кариера

Анмол Куреши винаги е искал да работи в развлекателната индустрия. Обича да играе и да забавлява другите. Няма конкретика кога и къде е започнала кариерата си. Anmol се появява в редица уеб сериали.

Тя се появи в пет сериала през 2020 г., включително Ajnabi Web Series (2020), Obsession Web Series (2020), Desi Tadka 2 Web Series (2020), Kajal Gupta Web Series (2020) и First Night Web Series (2020) . Тя също се появява в сериалите Sweety Bhabhi, Blue, Lust demon и Call Girl. Нейните филми могат да бъдат намерени и в приложението Hot Hit за Android.

Със своя чар актьорската игра на Анмол спечели сърцата на публиката. Повечето от нейните уеб сериали включват горещи сцени. През 2021 г. тя също се появи в Impish и Saheli. Има малко информация за приходите на Anmol Khan. Нетната стойност на Anmol Khan се оценява на порядъка на INR 90-95 lakh (приблизително) към 2022 г. Anmol Qureshi се плаща между Rs. 60 000 и рупии 80 000 на епизод за нейните уеб сериали и телевизионни предавания.

Anmol Khan Гадже и срещи

С кого се среща Анмол Хан? Анмол Куреши е прекрасна и привлекателна актриса. Тя държи нисък профил, когато става въпрос за любовния й живот, но някои източници твърдят, че е омъжена, докато други твърдят, че е необвързана и се концентрира върху кариерата си. Самоличността на нейния съпруг или приятел все още не е разкрита в интернет.

Факти

  • Тя обича да изследва извивките си като актриса.
  • Анмол Куреши никога не е разкривала подробности за личния си живот в интернет.
  • Тъй като тя се появява толкова рядко, много хора са любопитни за нея.
  • Anmol Khan също не е в Instagram, Facebook, Twitter или друга социална медийна платформа.
  • Тя е трудолюбив и добросърдечен човек.
  • Интересите й включват слушане на музика, танци и актьорско майсторство.

Популярни Публикации