Ани Почино- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Нито Почино Личността в социалните медии е най-известна с канала си в YouTube Ani Pocino TV. Нейните влогове за семейството, организацията и домашния декор са получили над 20 милиона гледания. Научете повече за нетната стойност на Ани Почино, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Нито Почино
Псевдоним години
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 36-годишен
рожден ден 7 август 1986 г
Родно място Испания
Зодия Лео
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност испански
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Ани Почино

На колко години е Ани Почино? Тя беше родена на 7 август 1986 г , в Испания. В момента тя е 36 години, и нейната зодия е Лъв. Ани Почино има испанско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Ани Почино и други подробности за семейството. Ани Почино също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Ани Почино е висока с височина 5 фута и 8 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Ани Почино има тъмнокафява коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Ани Почино, като нейните мерки на гърдите, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Нито Почино

Ани Почино (Източник: Instagram)

Нито Почино Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Ани Почино? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Ани Почино може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Ани Почино се оценява на около 0k до 0k.

Гадже и срещи

Кое е гаджето на Ани Почино? В момента Ани Почино вероятно е необвързана. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Ани Почино предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • През февруари 2013 г. тя стартира своя канал в YouTube.
  • Нейният акаунт в Instagram anipocinotv вече има над 50 000 последователи. Тя също така натрупа над 120 000 абонати в YouTube.
  • Нейният съпруг, Диего, и тя имат две деца, Мария и Алехандро.
  • Тя и Марибе Понсе Бустаманте са известни семейни влогъри в YouTube в Испания.

Също така знайте за нетната стойност на Емили Олсън, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност

Популярни Публикации