Ани Д’Анджело – Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Ани Д’Анджело е родена на 29.04.1963 г. Тя е на 58 години. Тя е бивша гримьорка, станала известна като съпруга на легендата на кънтри музиката Уили Нелсън. Двойката е женена от близо три десетилетия и има двама сина. Научете повече за Annie D’Angelo Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Ани Д’Анджело
Професия Гримьор
Рождена дата 29 април 1963 г
Възраст 58 годишен
Родно място N/A
Пълно име Ани Д’Анджело
Зодия Телец
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата Рус

Детство на Ани Д’Анджело

За съжаление малко се знае за живота на Д’Анджело, освен че преди да срещне известния си съпруг, тя е работила като гримьор в Холивуд.

Ани Д Анджело със семейството си (Източник: Getty Images)Как Ани Д'Анджело преследва кариерата си? Професионален живот

Тя се премества в Холивуд през 80-те години и започва работа във филмовата и телевизионната индустрия.

Една от по-ранните работи на Д’Анджело е като гримьор във филма „Ергенско парти“, с участието на Том Ханкс, Адриан Змед, Уилям Тепър и Тауни Китаен. Д’Анджело работи като гримьор в два филма през 1987 г.: Hot Pursuit като гримьор и The Rosary Murders като гримьор. На следващата година тя работи по телевизионния филм Къде, по дяволите, е това злато?!? и екшън филма Gleaming the Cube с участието на Крисчън Слейтър. Работата й като гримьор в развлекателната индустрия помогна за установяването на нейната кариера и нетна стойност.

Нетната стойност на Ани Д’Анджело 2022 г

Според авторитетни източници нетното състояние на Д’Анджело е над милион към 2022 г. предимно от годините си работа като гримьор в Холивуд и несъмнено е подкрепена от нетната стойност на съпруга Уили от над 25 милиона долара.

За кого се омъжи Ани Д’Анджело? Връзка и дела

Що се отнася до личния й живот, Д’Анджело е омъжена за Уили Нелсън, пионер в кънтри музиката. Те се ожениха през 1991 г., след като се срещнаха през 1986 г. Четвъртата съпруга на Нелсън е посочена.

Нелсън имаше дълъг и пъстър любовен живот преди този брак. Той се жени за Марта Уилис през 1952 г. и имат три деца заедно: Лана, Сузи и Уили Били Хю младши. Двамата са женени десет години преди да се разведат.

Нелсън се жени за Шайри Коли през 1963 г., но осем години по-късно Коли открива, че е имал дете от друга жена на име Кони Кьопке, което се разкрива, когато пристига болнична сметка с имената на Нелсън и Кьопке. Нелсън се жени за Кьопке през 1971 г. след развода им и имат две деца заедно, Пола Карлийн Нелсън и Ейми Лий Нелсън, преди да се разведат през 1988 г.

Д’Анджело се запознава с Нелсън през 1986 г., докато той все още е женен за Кьопке, на снимачната площадка на филма „Дилижанс“, където тя работи като гримьор. Те започват да се срещат по-късно и се женят през 1991 г. в църквата Св. Алуин в Нешвил, Тенеси. Нелсън и Д’Анджело имат две деца: Лукас Нелсън, роден през декември 1988 г., и Джейкъб Мика Нелсън, роден на 24 май 1990 г. Двойката все още е заедно и живее в Хавай.

Уили Нелсън

Уили Нелсън, суперзвезда на кънтри музиката, е съпругът на Д’Анджело. Нелсън, роден на 29 април 1933 г., е икона на кънтри музиката, певец, автор на песни, автор, поет, актьор и активист. Той пробива на музикалната сцена през 60-те години и става известен с албумите си Shotgun Willie, Red Headed Stranger и Stardust. Той е смятан за един от родоначалниците на поджанра „страна извън закона“.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Тя е неактивна в социалните мрежи.
  3. Тя обича да пътува.

Популярни Публикации