Ангъс Макларън- съпруга, женен, нетна стойност, кариера, тегло

Ангъс Макларън е изключителен австралийски актьор. Той е добре известен с изявите си като Луис Маккартни в H2O и Нейтън Рафтър в Packed to the Rafter.

Бързи факти

Пълно име Ангъс Макларън
Първо име Ангъс
Фамилия Макларън
Дата на раждане 3 ноември 1988 г
Възраст 33 години
Професия актьор
Националност австралийски
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане Уонтаги
Държава на раждане Австралия
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо

Съпругата на Ангъс Макларън

През 2009 г. съпругата на Ангъс Макларън Ангъс Макларън се среща с актрисата Индиана Еванс. Те се срещнаха на снимачната площадка на H2O: Just Add Water. За съжаление любовта им не трая дълго, тъй като те се разделиха през 2012 г. след само три години връзка. Може да са си мечтали за сватбата си, но това не е трябвало да бъде. Ангъс Макларън в момента се среща с актрисата Анелиз Апс.

 Ангъс Макларън

Ангъс Макларън (Източник: Google)В популярна дискусионна програма Лари го помоли да бъде учтив с племенницата му, разкривайки връзката им. Те се срещнаха в Западноавстралийската академия за сценични изкуства, където учи Ангъс Макларън. Той е в щастлива връзка с нея, без риск да се разделят. В момента Ангъс Макларън няма съпруга, но ако всичко е наред, той ще може да се ожени за Анелиз Апс.

Нетна стойност

Нетното състояние на Ангъс Макларън се оценява на 3 милиона долара към октомври 2022 г. Чрез своя тежък труд той е натрупал значителна нетна стойност. По-голямата част от приходите му идват от филми и телевизионни програми. Той участва във филма „Хотел Мумбай“, като спечели 17,4 милиона долара в боксофиса. Ангъс има имот в Уонтаги, Виктория, Австралия. Той спечели най-много пари за участието си в H2O: Add Water. Той води охолен начин на живот.

Седмица

На 3 ноември 1988 г. е роден Ангъс Макларън. Сега той е на 30 години и е роден в австралийския град Уонтаги. Той е отгледан в млечна ферма близо до Лох. Майка му се казва Керена Макларън. Получава дипломата си за средно образование от Mary Mackillop College в Леонгата. Бил е член на групата Bogey Lowenstein’s, където свири на бас китара, и на групата Rapids, където свири на барабани.

 Ангъс Макларън

Ангъс Макларън (Източник: Google)

Професионална кариера

Ангъс Макларън се появява в няколко пиеси, телевизионни програми и филми. Той се появява в много спортове, включително Нежен напалм, Марат/Саде и Кориолан. Той се появява в няколко телевизионни предавания, включително Something in the Air, Neighbours, CrashBurn, Silversun, Blue Heelers, All Saints, Doctor Doctor и много други. Ангъс има и няколко филмови роли. Той се появява в много филми, включително Court of Lonely Royals, Sunset Over Water, Quietus, Quartermaine, The Naked Wanderer и Hotel Mumbai. През 2019 г. той ще играе ролята на младия Франк в Bloom.

Популярни Публикации