Анет Шнатер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, деца

Анет Шнатер е бизнесдама, предприемач и бивша съпруга на знаменитост. Анет Шнатер е най-известна като бившата съпруга на Джон Шнатер, изобретателят на пицата Papa John. Освен това Анет помагаше на съпруга си с бизнеса му с пица. Знайте всичко за Анет Шнатер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, деца

Бързи факти

Пълно име: Анет Шнатер
Дата на раждане: 11 февруари 1960 г
Възраст: 61 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: бизнесдама, бивша съпруга на знаменитост и предприемач
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: развод
Развод Джон Шнатер
Нетна стойност 500 милиона долара
Заплата 1 милион до 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Религия християнството
деца Три (Даниел Шнатер, Бей Шнатер и Кристин Шнатер)

Биография на Анет Шнатер

Анет Шнатер е родена в Америка на 11 февруари 1960 г. Тя трябва да е на шестдесет и една години до 2021 г. и нейният слънчев знак трябва да е Рак. Междувременно Анет е американска гражданка, която изповядва християнството. Ясно е, че предприемачът е добре образован и трябва да е завършил след средно образование. Въпреки това няма допълнителна информация относно образованието, родителите или други подробности на Анет, тъй като Шнатер е запазила високо ниво на секретност през целия си път на знаменитост.

Височина и тегло

Анет е висока жена, висока 5 фута 4 инча или 163 сантиметра или 1,63 метра. Тя тежи 52 кг (114 паунда). Анет също има прекрасна кожа, къса руса коса и зашеметяващи сини очи. Освен това предприемачът има много стройна фигура и е жив и до днес. Освен това, измерванията на тялото на Анет, размерът на роклята, размерът на обувките и размерът на чашката на сутиена са неизвестни.кариера

Анет Шнатер започва кариерата си след брака си с американския предприемач Джон Шнатер. Впоследствие тя започва да работи със съпруга си Джон, за да му помогне да разшири бизнеса им с пица. След брака на двойката Джон прехвърли бизнеса на франчайзополучателите на нея. Така Анет Шнатер днес притежава над 1700 франчайза на Papa John. Тя живееше луксозно и спокойно съществуване. Освен това Анет е изключително отговорен и умен човек, който се е справил чудесно с бизнеса на съпруга си.

Джон Шнатер, нейният предишен съпруг, основава Papa John’s Pizza през 1984 г. След това Джон продава своя „Z28 Chevrolet Camaro“ от 1971 г. и харчи 1600 долара за инструменти за пица втора употреба. Той също така превърна килера за метли зад „Mick’s Lounge“ в услуга за доставка на пица за посетителите на кръчмата. В крайна сметка пицата му става популярна, което го принуждава да премести магазина си в съседните им помещения през 1985 г. Начинът на хранене 'Papa John's Pizza' е разработен същата година, като се използва сос за потапяне, специално предназначен за пици. След това стана модерно да се яде пица със сос.

Основателят на 'Papa John's Pizza' Джон Шнатер беше въведен в Залата на славата на 'Джуниър Ачийвмънт' в Съединените американски щати през 2007 г. Той бе обявен за 'Национален предприемач на дребно/потребител на годината на Ernst & Young' през 1998 г. и един от десетте Изключителни млади американци от „Националната организация на Jaycees“ през 2000 г. През 2012 г. той стана член на американско социално братство, наречено „Алфа Тау Омега“, след изявленията му относно Закона за достъпни грижи. Стив Ричи пое поста главен оперативен директор на фирмата на 1 януари 2018 г. Освен това през 2000 г. „Националната организация на Джейси“ го нарече един от десетте изключителни млади американци. През 2007 г. той беше въведен в „Залата на славата за младши постижения в Съединените американски щати“ и в Залата на славата на предприемачите в Кентъки през 2010 г.

Нетното състояние на Анет Шнатер през 2022 г

В момента Анет Шнатер има зашеметяваща нетна стойност от 500 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин тя печели между 1 и 2 милиона долара. Очевидно тя ги печели чрез бизнеса си с пица. Анет Шнатер и нейният бивш съпруг притежават множество домове, включително най-скъпия, който се оценява на 11 милиона долара в Луисвил. Те притежават кондоминиум за 23 милиона долара в Диър Вали, Юта, както и кондоминиум за 6 милиона долара в Неапол, Флорида. Освен това двойката допринася с пари за усилията на благотворителната организация.

Annette Schnatter Съпруг, брак, деца

Анет Шнатер преди това беше омъжена за Джон Шнатер, известен предприемач, известен като Papa John. Тяхната сватба се състоя на 11 април 1987 г. Предаността на Джон към Анет Шнатер е толкова силна, че той й даде фирмата си Papa John’s Pizza през 1989 г. Освен това те започнаха да доставят пица в нощния клуб Джеферсънвил три години след сватбата си. Даниел Шнатер, Бей Шнатер и Кристин Шнатер са трите деца на двойката. Освен това дъщеря й Даниел Шнатер е независим консултант на Arbonne International.

Популярни Публикации