Анет Ковалски- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруг, Националност

Анет Ковалски е най-известна като бизнес партньор на покойния художник и художник Боб Рос, заедно със съпруга си Уолт Ковалски. научете повече за нея, възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло, кариера.

Бързи факти

Пълно име Анет Ковалски
Псевдоним Анет
Известен като Съпруга на знаменитост, бизнес партньор
Рождена дата N/A
Възраст 80-те
Хороскоп Лео
Родно място елен
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Бяло
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг Уолт Ковалски
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Анет Ковалски

На Анет Ковалски действителната дата на раждане е неизвестна. Вероятно е на около 80 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Лъв. Тя е родена в Съединените американски щати. Имената на баща й и майка й остават неизвестни. По отношение на образованието, тя има добро образование.

Височина и тегло на Анет Ковалски

Анет Ковалски е висока 5 фута 6 инча . Тя тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Тя има прекрасни топли кафяви очи и бели кичури. Анет Ковалски

Анет Ковалски (Източник: Google)

Анет Ковалски Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Анет Ковалски? Нейното бизнес сътрудничество с Bob Ross Inc беше огромен успех и тя спечели много пари. Оттогава тя се оттегли от фирмата си, която в момента се управлява от дъщеря й Джоан. Нетното състояние на Анет Ковалски се оценява на милион – милиона към октомври 2022 г.

кариера

Анет е бизнес партньор на Боб Рос. След като най-големият й син загина при катастрофа през 1982 г. Заради събитието тя изпадна в депресия. През този период тя проявява интерес към изкуството и иска да се срещне с Боб, за да научи повече за него. Тя отиде във Флорида и това беше началото на една фантастична връзка. Боб я увлече и това й помогна да се възстанови от отчаянието. И двамата решават да се запишат на курсове по рисуване. Като водещ, Боб беше домакин на почти 400 епизода от популярната програма The Joy Of Painting.

Мино Райола Съпруг и брак

Кой е съпругът на Мино Райола? Анет Ковалски е омъжена за Уолт Ковалски. Те са женени от почти 60 години и имат пет деца. Двамата имат първия си син през 1957 г., но той умира на 25-годишна възраст. Джоан, нейната дъщеря, сега управлява нейната компания.

Популярни Публикации