Анелис Агилар Алварес - Най-доброто от Анелис Агилар Алварес

Анелис Агилар Алварес е съпруга на знаменитост, която е най-известна като съпругата на Пепе Агилар. Съпругът й е номиниран за Грами музикант, който е продал над 12 милиона албума по целия свят.

Що се отнася до дългогодишния им брак, двамата са женени повече от две десетилетия и продължават да се радват на щастливи брачни отношения. Анелиз е и майка на три пораснали деца. Всичките им деца, подобно на баща си, са проправили изключително успешен път за себе си.

  Анелис Агилар Алварес

Анелис Агилар Алварес със съпруга си (Източник: Pinterest)Биография на Анелис Агилар Алварес

Анелис е съпруга на знаменитост, която направи заглавия, след като се омъжи за мексиканско-американския певец и текстописец Пепе. Тя обаче е държала по-голямата част от професионалния си живот далеч от светлината на прожекторите.

За разлика от съпругата си, Агилар е добре позната фигура в музикалната индустрия с кариера, продължила четири десетилетия. Легендарният изпълнител е издал редица мега-хитови албуми и е получил множество престижни отличия, включително четири награди Грами и пет латино награди Грами.

Родно място на Анелис Агилар Алварес

Анелиз е родена в Съединените американски щати и е израснала там. По националност е американка. Докато по-голямата част от ранния й живот все още е неизвестна, тя веднъж публикува снимка на майка си и сестра си в Instagram с надписа:

Празненствата за рождения ден започват!! Майка ми, сестра ми и дъщерите ми бяха обожавани от мен.

Семейство Анелис Агилар Алварес

Агилар, от друга страна, е син на Флор Силвестре, покойна велика мексиканска певица и актьор, и Антонио Агилар. Пепе, който има дълбоки корени в развлекателната индустрия, започва да свири на концерти на тригодишна възраст.

Анелис Агилар Алварес История на връзките

Според няколко източника, дуото се срещнало за първи път, когато Анелис се появила в музикален видеоклип на брат му, Антонио Агилар младши. Той бил буквално изненадан от нейната зашеметяваща красота. Те излизаха няколко години, преди да изведат връзката си на следващото ниво.

Пепе и Анелиз се ожениха на скромна сватбена церемония в края на 90-те години. На събитието присъстваха само техните семейства и близки приятели. Двойката е женена повече от две десетилетия и връзката им все още е силна благодарение на тяхната любов и подкрепа.

Колко деца има Анелис Агилар Алварес?

Анелиз е майка на три деца. На 7 април 1998 г. съпругата на Пепе Агилар роди първото им дете, дъщеря на име Анелиз Агилар. Леонардо Агилар, синът на двойката, е роден две години по-късно, на 15 август 2000 г. Освен това, на 8 октомври 2003 г. те стават родители за трети път, когато се ражда дъщеря им, Анджела Агилар.

Алварес и Агилар се разбират добре с всичките си деца. Освен това всички членове на семейство Агилар са активни в съответните си акаунти в социалните медии и често споделят свои снимки по различни поводи.

Съпругата на Пепе Агилар беше отвлечена веднъж

През септември 2013 г. награденият артист разкрива на Марио Лопес, че съпругата и брат му са били отвлечени в Мексико. Той заяви,

Това беше типът отвличане, който наричат ​​експресни отвличания. Те ви отвличат и ви слагат в багажника на колата ви, карат ви наоколо, вземат колата ви, вземат парите ви, отиват до банкомата и вземат всичките пари, които имат, и след това ви оставят насред нищото след 4-5 часа.

Тя има доведен син от предишен брак на съпруга си

Анелиз е и майка на Хосе Емилиано Агилар, доведен син от първия брак на съпруга й Пепе. Хосе стана известен през 2017 г., след като се опита да вкара четирима китайски имигранти в Сан Диего в багажника си. След инцидента синът на мексиканско-американски музикант мариачи беше осъден на осемнадесет дни затвор, преди да бъде освободен под гаранция.

Анелис Агилар Алварес Нетна стойност

Към 2022 г. нетната стойност на Анелис Агилар Алварес е 200 000 долара . Междувременно съпругът й Пепе има нетна стойност от 10 милиона долара. Музикалната му кариера му е осигурила значителна част от богатството му. В момента той живее в Лос Анджелис.

Популярни Публикации