Анджела Мадатян- Биография, възраст, нетна стойност, височина, етническа принадлежност, кариера

Анжела Мадатян е фризьор, стилист и дизайнер от САЩ. Анжела Мадатян е добре известна като съпруга на Серж Танкян, певец и политически активист. Serj Tankian, нейният съпруг, също е музикант, текстописец и продуцент. Разгледайте повече за Анджела Мадатян Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, височина, Instagram, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Анжела Мадатян
Дата на раждане 21 август 1983 г
Възраст 38 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 5
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Женски пол
Професия Съпруга на знаменитост, дизайнер, фризьор, стилист
Държава американски
Семейно положение женен
Женен Дата 9 юни 2012 г
Съпруг Серж Танкян
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 20 милиона долара
Родно място Ванадзор, Армения
Националност американски
Братя и сестри Една сестра (Диана Мадатян)
деца Един син (Руми Танкян)
Instagram Анжела Мадатян Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Анджела Мадатян, възраст, семейство, братя и сестри

Анджела Мадатян е родена на 21 август 1983 г. във Ванадзор, Армения и е израснала в Съединените щати. . В момента тя е на 38 години и е родена под зодия Лъв. Тя е гражданин на Съединените щати. Имената на родителите на Анджела и записите за контакт в момента не са достъпни. Тя обаче има брат или сестра на име Диана Мадатян. Сестра й също е модерна и притежава ascentiabeautyspa. Даяна се омъжи за Джон Долмаян, част от екипа на съпруга на Анджела, System of a Down. В резултат на това Джон и Серж вече са шуреи. Освен това досега не се знае нищо за членовете на семейството на Ангел. Освен това изглежда, че тя не желае да обсъжда роднините си по принцип или пред медиите.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Анджела Мадатян? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това s той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Какви са телесните мерки на Анджела Мадатян? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Анжела Мадатян

Анжела Мадатян със съпруга си Източник: Google

Анджела Мадатян Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Анджела Мадатян? Анджела Мадатян има присъствие в социалните мрежи в платформи като Instagram. Тя има канал в Instagram, наречен madtank. И към момента тя има 2406 актуализации на уебсайта си в Instagram. Нейният акаунт обаче е частен и само тези, които познава, имат достъп до нейния профил. Анджела, от друга страна, има 365 абонати в Instagram.

Относно нейните печалби и доходи, нейната нетна стойност е 20 милиона долара към октомври 2022 г . но със сигурност печели пари от работата си като дизайнер, фризьор и стилист.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Анжела Мадатян е стилист, фризьор и дизайнер. Освен това, тя винаги е поддържала личния си живот и профил много тих и сдържан. В резултат на това сравнително малко подробности за нейния личен и професионален живот и минало бяха оповестени до този етап. По същия начин Анджела е по-известна като майката на Серж Танкян. Нейната кариера и работата, която върши, са недостъпни.

Serj Tankian, нейният партньор, е роден в Ливан арменско-американски китарист, композитор, автор на песни, автор на албуми и политически активист, който е роден в Ливан. Той е най-известен като водещ вокалист, главен текстописец, кийбордист и спорадичен ритъм китарист на System of a Down. През 1994 г. те основават групата. Tankian също има пет албума със System of a Down и пет солови албума. Работил е и с артисти като рапъра Tech N9ne и фолк певеца Arto Tunçboyacyan. Elect the Dead Symphony, оркестрово изпълнение на живо на Elect the Dead с участието на Филхармоничния оркестър на Окланд, също е записано от Serj Tankian. Той също така основа звукозаписната компания Serjical Strike Records. В момента той се представлява от Velvet Hammer Music and Management Group.

Съпруг и брак

Кой е съпругът на Анджела Мадатян? Анджела Мадатян е щастливо омъжена за своя дългогодишен приятел, превърнал се в съпруг, Серж Танкян. На 9 юни 2012 г. двойката се жени. Тяхната сватба се състоя на частна церемония само с покани в Сими Вали, Калифорния. По същия начин те се срещаха почти осем години, преди да се оженят.

Освен това щастливата двойка има син на име Руми Танкян. Руми е роден на 24 октомври 2014 г. Всички те остават заедно в Уоркуърт, Нова Зеландия. Освен това те живеят много щастлив живот в много лична среда.

Факти

  • Анджела Мадатян е фризьор, стилист и дизайнер от САЩ.
  • Анджела Мадатян е известна като съпруга на Серж Танкян, певец и политически активист.
  • Serj Tankian, нейният съпруг, също е музикант, текстописец и продуцент.
  • Що се отнася до печалбите и доходите й, нетната й стойност е 1 милион долара. Но със сигурност печели пари от работата си като дизайнер, фризьор и стилист.
  • Анджела Мадатян е щастливо омъжена за своя дългогодишен приятел, превърнал се в съпруг, Серж Танкян.

Популярни Публикации