Андрю Спенсър- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Андрю Спенсър е професионален футболист и известна личност от Виена, Австрия. Той стана известен, след като се появи в 17-ия сезон на шоуто за запознанства The Bachelorette. Със своята природа, чар и представяне младото момче спечели сърцата на публиката.

Андрю Спенсър, той беше избран за най-добрия ерген в шоуто и феновете бяха уверени, че той ще спечели. Въпреки факта, че той беше елиминиран на шестата седмица. Според съобщенията, Андрю напусна, след като Кейти Търстън не прие ролята му на церемонията, което разби Андрю. Кейти също хукна след Спенсър, умолявайки го да остане, но той отказа.

Той успя да впечатли Кейти само като й говори. Кейти Търстън, Арън Кланси, Андрю Милкович, Андрю Спенсър, Остин Тинсли, Брендън Сканцано, Крисчън Смит, Коди Менк, Конър Бренан, Джъстин Глейз, Дейвид Скот, Хънтър Монтгомъри, Джеймс Бонсал, Габриел Евърет, Джеф Каравело, Грег Грипо, Джон Хърси , Джош Тайлърбест, Гарет Иригойен, Карл Смит, Кайл Хауърд, Маркъс Латан, Ландън Гоеслинг и други също са състезатели. Превъртете надолу за Wiki на Андрю Спенсър, възраст, биография, височина, тегло, приятелка, нетно състояние, родители, братя и сестри, етническа принадлежност и факти.Бързи факти

Пълно истинско име Андрю Спенсър.
рожден ден 20 януари 1995 г.
Възраст (към 2021 г.) 26-годишен.
Известен с като участник в шоуто Моминският запой.
Родно място Виена, Австрия, Европа.
Сегашен адрес Австрия.
Професия Професионален футболист.
Националност британски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия християнството.
Нетна стойност (от 2021 г.) 0 000 - милион USD.
образование Завършвам.
Алма матер Университет (името не е известно).
Зодия Водолей.
Семейно положение Неомъжена.
родители Майка: Филис Харбър Спенсър
Баща: Името не е известно.
Братя и сестри Krishauna Harbor и Tejader BigPhill
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″.
В метри: 1.85 m.
В сантиметри: 185 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 90 кг.
В паундове: 198 lbs.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата черен.

Биография на Андрю Спенсър

Андрю Спенсър е роден през 1995 г. във Виена, Австрия. Спенсър е роден през януари, така че неговият слънчев знак е Водолей. Този знак е представен от символа на водоноската. Спенсър ще бъде на 26 години през 2021 г.

Андрю беше активно дете от детството си; той първо посещава частно училище, а след това гимназия в родния си град. Спенсър е завършил колеж (името не се споменава), но също така е играл и за отбора на колежа.

Андрю е отгледан от майка си, Филис Харбър Спенсър. Майка му беше единственият родител, който се грижеше за него. Те имат толкова силна и чиста връзка. Въпреки това той никога не е разкривал никаква информация за баща си или професиите на родителите си. Той прекарва половината си живот във Виена и е живял известно време в района на Чикаго. Андрю работи с деца в Чикаго като футболен треньор и помощник на учителя.

Той също така се премести в Европа, където преживя значителна промяна в живота си и актуализира своя възглед за живота. Професионалният футболист е отгледан в християнско семейство. Той е член на семейство със смесена раса. Андрю е британски гражданин. Спенсър е отгледан от двамата си братя и сестри, Krishauna Harbour и Tejader BigPhill.

  Андрю Спенсър

Андрю Спенсър (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до кариерата на Андрю, няма съмнение, че той печели много пари. Като професионален футболист от дните си в колежа, той измина дълъг път и опитът и уменията му също се развиха. Андрю е член на Vienna Vikings, а номерът на фланелката му е 23.

Той също така играе за Уинона Стейт Уориърс, за които е обявен за първи отбор на All American. Той беше обявен за мъжки спортист на годината в Уинона и за защитник на годината за сезон 2017-2018, докато играеше за следния отбор.

Андрю Спенсър Нетна стойност

Андрю Спенсър стана известен в резултат на способностите си за игри; всъщност, когато не играе или извън сезона, той тренира и обучава деца. Футболистът все още не е разкрил приходите си от шоуто, но нетната му стойност се оценява на между 800 000 и 1 милион долара към 2021 г.

Андрю Спенсър Приятелка, запознанства

С кого се среща Андрю Спенсър? Андрю е много организиран и земен човек, а неговият чар и природа винаги привличат хората към него. В цялото шоу той беше най-нежният и спокоен участник. По отношение на връзките на Спенсър, той в момента не се среща с никого. Той започва да играе, след като е елиминиран от шоуто.

Спенсър търси момиче, което ще го избере пред всичко останало и никога няма да го изостави. Чувствата й към него са безгранични. Всъщност той разкри, че обожава децата и иска да има поне пет с жена си. Андрю също така заяви, че лошата комуникация е нещо, което той не може да толерира в една връзка. Надявам се скоро да получи своята принцеса.

Факти

  • Спенсър има страхотно чувство за хумор и обича да имитира и фалшифицира акценти от цял ​​свят. Въпреки факта, че това е един от любимите му парти трикове.
  • Той често беше виждан с малкия си братовчед Клей Харбър, който беше състезател в моминския сезон на Бека Куфрин.
  • Футболистът има и куче за домашен любимец.
  • Той обича да яде и да прави маргарити и ще предизвика всеки да направи по-добра от него.
  • Андрю призна, че Карлсплац е любимото му място. Въпреки факта, че той често посещава там.

Популярни Публикации