Андрю Къртис- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, националност, кариера

Андрю Къртис е канадски танцьор, който в своя едноименен канал опитва танцови предизвикателства и изпълнява подвизи със забележителна сръчност. Андрю Къртис стана известен с видеоклипове като Me Pretending to Be Anna McNulty. Научете повече за нетната стойност на Андрю Къртис, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Андрю Къртис
Дата на раждане 15 януари 2002 г
Възраст 19 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число две
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Youtuber, танцьор
Държава Канада
Семейно положение единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 68 кг
Родно място Онтарио
Националност канадски
Братя и сестри (едно) Ейми
Twitter Андрю Къртис в Twitter
Youtube Андрю Къртис Youtube
Instagram Андрю Къртис Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Андрю Къртис Възраст и националност

Андрю Къртис е на 19 години към 2021 г. Той е роден на 15 януари 2002 г. в Онтарио, Канада. Неговата зодия е Козирог. Той е роден в Канада от канадски родители, чиято самоличност не е разкрита. По същия начин той има сестра близначка на име Ейми, която се появява в неговия канал.

Височина и тегло на Андрю Къртис

Колко висок е Андрю Къртис? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Андрю Къртис в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са лешникови, а косата му е руса.  Андрю Къртис

Андрю Къртис позира за снимка Източник: Instagram

Андрю Къртис Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Андрю Кърти? Той е млад и талантлив танцьор, който си изкарва уважаван живот като успешен YouTuber. Той не е разкрил годишния си доход или нетна стойност. Някои онлайн магазини обаче казват това Нетното състояние на Андрю Къртис е между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г . По същия начин той води луксозен начин на живот в резултат на здравословната си заплата.

Професионален живот и кариера

По отношение на личния живот на Андрю Къртис, той започва кариерата си като танцьор на 19 април 2017 г. чрез едноименния си канал в YouTube. По същия начин той продължава да качва уроци по танци, предизвикателства и различни други видеоклипове на своя уебсайт. Сега той е популярен като изпълнител, който се опитва да участва в танцови състезания и изпълнява подвизи със забележителна сръчност, и има над 380 000 абонати в резултат на усърдната си работа.

По същия начин той е служил като говорител на марката за производителя на балетно оборудване TurnBoard. Той често споделя състезания, влогове, уроци и се опитва да накара хора от всички възрасти да се смеят. Аз се правя на... и Уроци по ТАНЦИ/ГИМНАСТИКА са два от неговите епизоди в YouTube. Изображенията, на които се опитвам да... го направиха популярен. Аз се опитвам да бъда СОФИ ДОСИ *смешно* е един от най-популярните видеоклипове на неговия уебсайт. Публикуван е на 11 октомври 2017 г. и е получил близо 79 милиона гледания. Неговото видео, наречено Me опитвайки се да бъда DEREK PIQUETTE *hilarious*, има приблизително 23 милиона гледания. Други популярни видеоклипове включват опитвам се да бъда BRYNN RUMFALLO *смешен*, опитвам се да бъда MAESI CAES *смешен*, опитвам се да бъда ANNA MCNULTY *смешен*, опитвам се да бъда ANDREW CURTIS *смешен* и още няколко. Тези видеоклипове са получили милиони гледания и си заслужава да бъдат видени.

Андрю Къртис Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Андрю Къртис? Семейното положение на Андрю Къртис е неизвестно. Може да е необвързан или във връзка. Все още не се е женил и няма деца. По същия начин той се опита да запази партньорството си в тайна. Чрез публикациите си в Instagram той изглежда се мотае с дами, но не е посочил никого като своя любов. Въпреки това той може да търси своята идеална половинка, с която да бъде свързан. Освен това, той се е сдържал и не е бил свързан с никакви спорни действия.

Също така, знайте за Нетна стойност на Мар Маккой, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации