Андрю Цимерн- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Главен готвач, ресторантьор, телевизионен водещ, радио водещ, режисьор, продуцент, писател, автор и предприемач Андрю Зимър е известен американски кулинарен експерт. Като водещ, продуцент и съ-създател на популярните телевизионни предавания Bizarre Foods с Андрю Цимерн, Bizarre Foods: Delicious Destinations и много други, Андрю Цимерн е широко признат.

Бързи факти

Пълно име: Андрю Зимър
Дата на раждане: 4 юли 1961 г
Възраст: 60 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: готвач
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 1 декември 2002 г
Развод Ришиа Хаас
Нетна стойност 14 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Религия Кристиян
образование Колеж Васар
баща Робърт Зимър
Майка Стаи Caren
деца (Една) стаи на Ной

Биография на Андрю Зимър

Андрю Скот Зимър е роден на 4 юли 1961 г., което го прави най-младият от братята Цимерн. В Съединените щати той е роден в Ню Йорк. С това той вече е на 60 години и е гражданин на Съединените американски щати. По същия начин той е благочестив християнин, роден под зодиакалния знак Рак.

Той е роден от Робърт Цимерн, негов баща, и Карен Цимерн, негова майка, поради техния брак. Отгледан е в еврейско семейство. Бащите му го заведоха в коледните и неделните отворени домове на Джеймс Биърд като момче, където щедростта на Биърд го вдъхнови.Започва официално обучение по кулинарни изкуства на 14-годишна възраст. Посещава Dalton School, след което се премества във Vassar College в Ню Йорк. В Ню Йорк той е работил като главен готвач или генерален мениджър в някои изключителни ресторанти. Той също така е преподавал лекции по ресторантьорски мениджмънт и дизайн в The New School for Social Research.

  Андрю Зимър възраст

Андрю Зимър

Височина и тегло на Андрю Цимерн

По отношение на височина и тегло, той е висок 5 фута 10 инча (1,8 метра) и тежи приблизително 76 кг. Освен всичко друго, мъжът е плешив, носи очила, има тъмнокафяви очи и дълги бели бради. Неговите измервания на гърдите, талията и бедрата също не са налични.

кариера

Zimmern е сътрудник на редактора и награждаван месечен писател за Mpls. Списание St. Paul и списание Delta Sky. Широка гама национални и международни издания представят работата му като журналист на свободна практика. Със SuperTarget той служи като гид за приключения в заведенията за хранене, споделяйки страстта си към етническата кухня с клиенти от цялата страна. Той е глобален посланик на Travel Leaders и Elite Destination Homes.

Преди Bizarre Foods, Zimmern имаше успешна радио кариера. Значителен успех в градовете-побратими беше популярността на неговите сериали Chowhounds, The Zimmern Show и Food Court With Andrew Zimmern. В „Градината на Ребека“ и „Типичната Мери Елън“ на HGTV Цимерн беше редовен сътрудник, като изпълняваше задължения за храна в ефир и за двете предавания и докладваше за функциите на храната за телевизионната станция на Fox KMSP.

В предаването Everyday Living по националната телевизия на UPN през 1997 г. той служи като кореспондент на отдели за храна и свободно време. Някои значими благотворителни събития, кулинарни фестивали и гала са го поканили да готви като главен готвач. Той също така се появи в поредица от видео инструкции на Cooking Club of America. Broadway Books публикува книгата на Zimmern The Bizarre Truth: How I Walked Out the Door Mouth First… and Returned Shaking My Head през 2009 г. Втора книга от Андрю Зимерн, публикувана на 30 октомври 2012 г., от Feiwel & Friends: The Field Guide to Exceptionally Weird , диви и чудесни храни. Същата поредица, Алиансът на световните изследователи, том 1: Аризона и изгубеният град Офир, е насочена към ученици от средните училища. Тази книга беше отличена със злато IPPY за юношеска художествена литература за 2019 г.

Andrew Zimmern’s Canteen, концесионен щанд на Target Field и U.S. Bank Stadium в Минеаполис, Минесота, носи неговото име.

Повече за кариерата

На 1 ноември 2006 г. Travel Channel излъчи пилотен епизод на Bizarre Foods на Андрю Цимерн. Zimmern е пътувал до повече от дузина страни и щати като част от шоуто. Що се отнася до наградите на CableFax, никой не се справи по-добре от Bizarre Foods in the Kitchen на Андрю. Той взе два трофея: един за най-добра телевизионна програма: храна и друг за най-добри онлайн екстри.

Премиерата на Bizarre Foods Bizarre World на Андрю Цимерн беше през 2009 г. Пилот и девет епизода бяха продуцирани в осем държави и два щата. През 2007 г. Zimmern се появява в епизод на No Reservations с Антъни Бурдейн от Ню Йорк, докато Бурдейн прави същото в Bizarre Foods с Zimmern. В епизод от 2009 г. на Man v. Food, той сервира лютефиск на Адам Ричман в Минеаполис, където Ричман никога не го е имал преди.

Като продължение на Bizarre Foods, нова серия, наречена Bizarre Foods America, дебютира през януари 2012 г. Този път пътуванията на Zimmern го отведоха до много щати в САЩ, където опита местната кухня и култура. Southern Road Trip с Potash Twins на Travel Channel беше изпълнителен продуцент от Zimmern през 2017 г. Андрю многократно нарича The Potash Twins своите Food Kids.

Нетна стойност на Андрю Зимър

През цялата си кариера много талантливият мъж е спечелил сериозна сума пари. В интернет се съобщава, че има нетна стойност от 14 милиона долара.

  Андрю Зимър нетна стойност

Андрю Зимър

Андрю Зимър Съпруга, брак

стаи никога не е имал връзка и в момента е свободен. Тъй като е ерген, той не е имал приятелка. Преди това той беше женен за Ришиа Хаас с две деца. През декември 2002 г. бившата двойка сключи брак. През 1999 г. той преподава кулинарни уроци, а Ришиа работи в местен бизнес, когато се срещат за първи път. Ноа Цимерн е името на тяхното дете. За съжаление те трябваше да се разделят през 2018 г.

Популярни Публикации