Андрей Суховецки - Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, съпруга, нетна стойност, кариера

Андрей Суховецки е руски войник, командир, генерал и истински армеец. В момента той служи като генерал-майор в руските ВДВ. Преди това президентът Владимир Путин го назначи за генерал-майор от 7-ма гвардейска планинска десантно-щурмова дивизия.

Войната между Русия и Украйна все още продължава. Силите за отбрана на Украйна работят неуморно, за да спасят страната си от руските военни сили. Различни руски войски са започнали атаки срещу целевите райони на Украйна. Войските на руската армия навлизат в Украйна от север, изток и юг.

Бързи факти

Пълно истинско име Андрей Александрович Суховецки
Име Андрей Суховецки
Псевдоним Андрю
Популярни за Неговото звание генерал-майор за руската въздушно-щурмова дивизия
език Руски
Име на училище Местна гимназия
университет Рязанско гвардейско висше въздушнодесантно командно училище
образование Завършвам
Професия Генерал-майор от руската армия
Зодия Рак
Националност Руски
Етническа принадлежност Руски
Нетна стойност 3 милиона долара
Възраст (към 2022 г.) 47 години.
Дата на раждане 27 юни 1974 г. (четвъртък)
Място на раждане Новосибирск
Сегашен адрес Новосибирск
Клон руските въздушнодесантни сили
Ранг Генерал-майор

Биография на Андрей Суховецки

Според скорошна публикация на руската информационна агенция ТАСС г-н Андрей е роден на 27 юни 1974 г. в красивия град Новосибирск, Русия.Когато пристигна, той беше само на 47 години. Хора като Андрей, от друга страна, нямат правомощията да споделят живота си публично поради различни съображения за сигурност открито. В резултат на това има по-малко информация за него. Въпреки това направихме много, за да разпространим думата за него.

Завършва образованието си в местно училище в родния си град, преди да се присъедини към силите. След това посещава Рязанското гвардейско висше въздушнодесантно командно училище, което завършва през 1995 г.

Андрей Суховецки Височина, Тегло

Андрей Суховецки имаше височина 5 фута 11 инча и тегло 85 кг. Размерът на обувките му беше 10 (САЩ). Измерванията на тялото му бяха 42-36-17 инча. Имаше кафяви очи и сива коса.

  Андрей Суховецки

Андрей Суховецки (Източник: Pinterest)

кариера

Андрей, който работи в различни тайни военни операции за руската армия, напусна семейството и приятелите си на 2 март 2022 г. Смъртта му обаче не беше официално обявена от руското министерство на отбраната, но г-н Сергей Чипильов, който сподели новината, се казва, че е негов близък приятел.

Преди това един от нашите медийни източници потвърди, че Андрей е бил убит от снайперист и потвърди погребението на генерала.

Независимо от това, няма налична информация за семейството му, но може би някой медиен персонал ще интервюира различните членове на семейството му на погребението му. Ако интервюто с членове на семейството бъде излъчено по телевизията, ние ще актуализираме тази статия с повече информация за неговото семейство.

Професионален живот на Андрей Суховецки

Тъкмо завършвайки дипломирането си, Андрей първо служи като командир на взвод, преди да достигне по-високи чинове в кариерата си. Известният британски вестник Independent го обяви за уважаван парашутист на Русия.

По време на кариерата си от 1995 г. до 2022 г. той участва и във военната операция в Северен Кавказ. Докато служи в Северен Кавказ, той се бие в Абхазия в битката на Руско-грузинската война от 2008 г.

Работейки през 2015 г., г-н Андрей участва във военните действия, извършени от руските военни в Сирийската гражданска война. Той беше отличен за значителната си роля в Гражданската война в Сирия. Той също така получи оценка за ролята си в окупирането на Кримския полуостров от Руската федерация през 2014 г.

От 2018 г. ръководи 7-ма гвардейска планинска десантно-щурмова дивизия. През октомври 2021 г. президентът Путин назначи г-н Андрей за заместник-командир на 41-ва общовойскова армия на Централния военен окръг.

Служейки на своята национална служба, той получи две похвали за храброст от президента.

През 2021 г. Андрей участва във военното учение, проведено на 19 март в полигона Опук в Крим. Той загина в битка срещу украинската армия по време на руско-украинската война през 2022 г. По време на последната си битка той също води войските на Spetsnaz за нахлуване в Украйна.

Андрей Суховецки Съпруга, брак

Много въпроси бяха повдигнати в цифровите медии къде е съпругата на Андрей? Беше ли женен или не? Но днес ще разсеем всички съмнения на различни последователи на руската армия. Според нашите доклади Андри е пазил брачния си живот в тайна. Някои се съмняват, че не е бил женен и неженен. А някои казват, че е бил женен.

Точно като семейството му, има по-малко информация, свързана с любовния му живот. Той е прекарал повече от 25 години като войник на страната си. Междувременно той може да получи по-малко време да се срещне със семейството си. Той е пожертвал целия си живот за благополучието и подобряването на страната си.

Нетна стойност на Андрей Суховецки

Офицер, работещ в най-високо генералско звание, получава 000 за едномесечната си служба. И г-н Андрей работи на поста генерал-майор от 2018 г. След това, изчислявайки доходите му от 2018 г., нетната му стойност ще бъде близо 3 милиона долара към октомври 2022 г . Тази декларирана от нас нетна стойност обаче е приблизителна и не е точна, тъй като Андрей през целия си живот е работил тайно.

Любопитни факти

  • Андрей беше почетен от Уикипедия след смъртта му.
  • Той не беше достъпен никъде в публични онлайн платформи.
  • Г-н Владимир Путин също сподели скръбта си от смъртта на Андрей в скорошната си реч.
  • Една снимка на Андрей с неговия приятел Сергей Чипильов е тенденция в медиите.

Популярни Публикации