Андреа Ръсет- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Андреа Ръсет е добре позната интернет личност и актриса от Съединените щати. Андреа Ръсет е бивш YouTuber, който сега е домакин на седмичното токшоу Извинения предварително с Андреа Ръсет. Научете повече за Андреа Ръсет Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Гадже, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Андреа Ръсет
Дата на раждане: 27 юни 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Киан Лоули
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Форт Уейн, Индиана
Националност американски
баща Марк Уилям Ръсет
Майка Джаки Ръсет
Братя и сестри (Две) Анна и Антъни
Facebook Андреа Ръсет във Facebook
Twitter Андреа Ръсет в Twitter
Youtube Андреа Ръсет Youtube
Instagram Андреа Ръсет в Instagram
IMDB Андреа Ръсет IMDB
Седмица Андреа Ръсет Wiki

Възраст и ранен живот на Андреа Ръсет

Андреа Ръсет е родена във Форт Уейн, Индиана, на 27 юни 1995 г. Марк Уилям Ръсет е името на баща й, а Джаки Ръсет е на майка й. И двамата й родители са графични дизайнери. По същия начин тя имаше една сестра, Анна, и един брат, Антъни, докато растеше. Детството й беше идилично, благодарение на любящите й родители и братя и сестри.

Преминавайки към образованието си, тя отиде в частна католическа гимназия до началната си година. Тя се записва в онлайн училище, след като се премества в Калифорния.Що се отнася до националността на Ръсет, тя е американка. По същия начин тя обожава животните и е създала инициативата „dollarsforcollars“ за набиране на средства за предотвратяване на жестокостта към животните.

Височина и тегло на Андреа Ръсет

Андреа Ръсет е висока жена, висока около 5 фута 2 инча. По същия начин тя има прекрасен чифт лешникови очи и кафява коса. Тя тежи около 52 кг.

  Андреа Ръсет

Андреа Ръсет (Източник: Pinterest)

кариера

Андреа Ръсет е професионална актриса и уеб личност от Съединените щати. Тя е бивш YouTuber, който сега е домакин на седмичното токшоу Apologies In Advance With Andrea Russett. Андреа стана известна, като качи музикални видеоклипове на популярни песни и разговори в своя канал GETTOxFABxFOREVER, който има над 3 милиона абонати.

Андреа започва да излъчва в YouTube през 2009 г. в ранните си тийнейджърски години. Тя стана звезда в YouTube на 14 години, след като нейният стоп моушън видеоклип, озаглавен JUSTIN BIEBER ONE TIME MUSIC VIDEO, стана вирусен за броени дни. Независимо от това, бързо нарастващият брой гледания на видеото й не й спечели възможността да се срещне с Джъстин Бийбър, а по-скоро я направи интернет знаменитост.

Нетната стойност на Андреа Ръсет 2022 г

Колко богата е Андреа Ръсет? По отношение на приходите на Андреа Ръсет, тя е американска личност в YouTube и актьор, който е изкарвал добър живот от работата си. В резултат на това нетната стойност на Андреа Ръсет се оценява на около 2 милиона долара. Освен това, тя води богат и щедър начин на живот, с богатство и слава, дължащи се на професионалния й живот като уеб личност.

Андреа Ръсет Гадже и срещи

С кого се среща Андреа Ръсет? Личният живот на Андреа разкрива, че тя е бисексуална и най-вероятно в момента необвързана. Тя показа, че е бисексуална в поредица от туитове в акаунта си в Twitter на 21 септември 2018 г. През януари 2019 г. тя публикува видеоклип, в който обяснява предишните си туитове и обсъжда своята сексуалност и последствията с най-добрата си приятелка Сандра.

Преди това тя излизаше с YouTuber Zane Hijazi. Тя също имаше връзка с YouTuber и актьор Киан Лоули. Изглежда обаче нещата между Киан и Андре не вървят добре. По-късно се заговори, че се среща с певеца Кени Холанд.

Освен това тя избягва спорове и други скандални въпроси, като същевременно поддържа положителен обществен имидж. В момента тя е съсредоточена върху работата си и е решена да не подведе славата си.

Популярни Публикации