Андреа Джойс- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Андреа Джойс е спортен коментатор, репортер и спортен журналист със седалище в Съединените щати. Андреа Джойс има почти десет години опит в NBC Sports и NBS Sports. По същия начин, спортният коментатор спечели широка слава и уважение през цялата си кариера. Знайте всичко за Андреа Джойс- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Андреа Джойс
Дата на раждане: 17 август 1954 г
Възраст: 67 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: спортен коментатор
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Съпруг Хари Смит
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Мичиган
Националност американски
деца две

Биография на Андреа Джойс

Андреа Джойс е родена през 1954 г. и нейният рожден ден се празнува ежегодно на 17 август. По същия начин, спортният коментатор в момента е на 67 години. Освен това тя е родена в Мичиган, Съединени американски щати. Освен това Sportscaster е роден под зодия Лъв и притежава американски паспорт.

Преминавайки към семейния произход на звездния спортист, тя не е разкрила самоличността на родителите си. По същия начин няма информация за имената или самоличността на членовете на семейството на спортния коментатор. Освен това нямаме информация за братята и сестрите на известния спортист.
Според образованието на звездата спортист, тя първоначално е посещавала местна гимназия. По същия начин тя посещава Мичиганския университет след завършването на гимназията. Работила е и като водеща на новини, докато е следвала в университета.Височина и тегло на Андреа Джойс

Що се отнася до физическите й габарити, звездната новинарка остана мълчалива. По същия начин тя е висока 5 фута 3 инча и тежи 55 килограма. По същия начин тя има кафяви очи и руса коса.

кариера

Андреа Джойс е журналист, спортен коментатор и водеща в Съединените щати. Тя направи своя дебют в ESPN като репортер на Летните олимпийски игри през 1988 г. в Сеул. Освен това тя е докладвала за проекта на NFL, Откритото първенство на Франция по тенис и за ESPN. По същия начин, преди да се присъедини към CBS Sports, тя води котва на MSG SportsBreak в мрежата на Madison Square Garden (1988). През август 1989 г. тя започва работа в CBS Sports.

Андреа направи своя дебют в ефир по време на Откритото първенство на САЩ по тенис през 1989 г. Тя работи за CBS Sports за три Зимни игри, включително Игрите в Лилехамер през 1994 г. и Игрите в Нагано през 1998 г., където беше домакин на уикенда и отразяваше церемониите по откриването и закриването. Тя беше съ-домакин на предаването на CBS през уикенда за игрите в Албервил през 1992 г.

Андреа също така отразява Шампионската серия от Националната лига през 1991 г. и Световните серии от 1991 г. като теренен репортер и тя беше първата жена, която е домакин на мрежово телевизионно отразяване на Световни серии от 1993 г.

По същия начин тя беше домакин на ранното отразяване на CBS на NCAA Division I Men's Basketball Championship през 1991 г., както и на College Football Today (студийно шоу на CBS за колежански футбол), финалната четворка на NCAA Division I Women's Basketball Championship и предавания за титлата от 1991 до 1994 г. и шоуто за награда Heisman Trophy през 1990 г.

Освен това, през всичките си единадесет години в CBS, тя отразява всичко от Финалната четворка до Откритото първенство на САЩ по тенис. През 1990 г. тя също отразява плейофите на НБА и фигурното пързаляне. Работила е и в Атина като говорител на пиесата за художествена гимнастика. В Сидни Джойс също отразяваше женски футбол и водна топка и допринасяше за Sports Desk. Като кореспондент на NBC тя отразява олимпийските изпитания по гмуркане през 2000 г. и олимпийските изпитания по плуване през 2000 г. Освен това тя работи като репортер за предаванията на NBA и WNBA на NBC.

Нетната стойност на Андреа Джойс през 2022 г

Що се отнася до нетната стойност на знаменития спортист, тя несъмнено е натрупала значителни богатства в хода на кариерата си. По същия начин, В момента Андреа Джойс има нетна стойност от 2 милиона долара към 2022 г.

Андреа Джойс Съпруг и брак

Що се отнася до личния й живот, знаменитостта на спортния коментатор е омъжена за Хари Смит. По същия начин двойката се ожени преди няколко години. Освен това двойката има две момчета. Тя обаче не разкрива имената на синовете си.

Популярни Публикации