Андреа ДеВос: главен изпълнителен директор на Wooshbeauty (марка грим)

Андреа ДеВос е бизнесдама и предприемач, която е и главен изпълнителен директор на Wooshbeauty (Makeup-brand). Тя е и посланик на Artistry Studio. Тя също е добре известна като дъщеря на Дик и Бетси ДеВос.

Бързи факти

Пълно име Андреа Девус
Първо име Андреа
Фамилия Девос
Дата на раждане 24 март
Професия бизнесдама и предприемач
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Дик ДеВос
Баща професия Американски предприемач, бизнесмен и писател
Име на майката Бетси ДеВос
Професия майка 11-ти министър на образованието на Съединените щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Овен
Семейно положение Женен
Съпруг Майкъл Абрахам
Без деца две
братя и сестри Райън ДеВос, Ричард ДеВос III и Елизабет ДеВос
Женен Дата 19 септември 2010 г

родители

Тя е дъщеря на Дик и Бетси ДеВос (майка). Баща й е американски предприемач, романист и бизнесмен. Той беше и главен изпълнителен директор на Amway от 1993 до 2002 г. Майка й (Бетси ДеВос) е министър на образованието на Съединените щати от 2017 г. Майка й е дъщеря на Едгар и Елза Принс. Тя е родена и израснала в Мичиган, Холандия. Баща й и майка й са от холандски произход.

Любовна история на родителите

Предполага се, че са се запознали през 1976 г. Бетси посещава Calvin College за бакалавърската си степен, след като завършва частна институция на име Holland Christian High School. Тя вече имаше връзка с Дик, когато беше студентка в Calvin College. Той идваше в нейния колеж с мерцедеса си, за да я вземе. След няколко години връзка, двойката се жени през 1979 г.Когато се ожениха, тя беше само на 21 години, а Дик беше на 23 години. Двойката живее в дом за 4 милиона долара в Ада, Мичиган. Двойката продължи да ражда четири деца, две момчета и две момичета. Имената им са Рик, Елизабет, Андреа и Райън. Децата им не са посещавали държавни училища. Твърди се, че Рик и Райън са посещавали християнската гимназия Гранд Рапидс, докато Андреа и Елиса не са. Те са избрали да обучават децата си вкъщи. Двойката е доволна и се наслаждава на живота си. До този момент няма съобщения, че са имали брачни проблеми.

Брак и съпруг

Андреа Ейбрахам е омъжена за Майкъл Ейбрахам. Няма публична информация относно историята на връзката им, срещата им или дори работата на съпруга й. Изглежда, че пазят личния си живот и не искат да споделят цялата тази информация с обществеността. Тя написа сватбената си снимка „На този 7-ми ден.

  Андреа ДеВос

Андреа ДеВос (Източник: Google)

На 19 септември 2010 г. тя се омъжи за съпруга си. Изминаха повече от девет години, откакто се ожениха, а двойката все още живее щастливо заедно и се наслаждава на живота си. Ривън Ейбрахам и Таг Ейбрахам са двете очарователни деца на двойката. В Деня на бащата тя сподели снимка на съпруга си Майкъл Ейбрахам и техните момчета в Instagram със съобщението „Тези момчета са благословени да те имат...“ Андреа често публикува и споделя семейни снимки и дейности на своите страници в социалните медии. Тя има около 8000 последователи в Instagram.

  Андреа ДеВос

Андреа ДеВос (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Андреа не е известна. Смята се обаче, че баща й (Дик Девос) струва 6 милиарда долара, което е зашеметяваща сума пари. Съобщава се, че майка й има нетно състояние от 1 милиард долара към октомври 2022 г. Основният му източник на доходи е като бизнесмен; той е и президент на Windquest Group. Дик е в индустрията от дете и също така е главен изпълнителен директор на съоснованата от баща си фирма „Amway“.

Любопитни факти

  • Рожденият й ден е на 24 март. Годината й на раждане обаче все още не е известна на широкия свят.
  • Баща й (Дик Девос) е студент в колеж. Отпадат.

Популярни Публикации