Андреа Брилантес- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност

Андреа Брилянт е добре позната млада филипинска телевизионна актриса, модел и присъствие в социалните медии. Профилът на Андреа в TikTok има 17,5 милиона последователи, което е един от решаващите фактори, доказващи нейната знаменитост. Усилията й в много филми и телевизионни сериали вече й бяха спечелили престижна награда, известна като Yahoo! Награди за знаменитости.

Бързи факти

Рождено име Андрю Блайт Вкусно
Име Андреа Брилянт
Псевдоним Андреа
Популярни за Работи във филипински филми и телевизионни предавания
език английски, филипински
Училище UST Angelic College.
образование Преследване на дипломирането
Професия Актриса, звезда в социалните медии
Зодия Риби
Националност филипински
Етническа принадлежност филипински
Нетна стойност 12 милиона долара
Възраст (към 2022 г.) 19 годишен.
Дата на раждане 12 март 2003 г
Място на раждане Тайтай, Ризал, Филипините.
Сегашен адрес Филипините.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 49 кг

Възраст и ранен живот на Андреа Брилянтес

Андреа Брилянт беше роден на 12 март 2003 г , в Тайтай, Ризал, Филипините. Според нейното описание в Уикипедия, тя е имала хубаво детство, израствайки с братята и сестрите си и родителите си. Андреа Брилянтес беше само на 7 години, когато направи своя актьорски дебют и започна да живее богат и фантастичен живот. Кариерата й на актриса й позволи да предложи значителен финансов принос на семейството си. Тя завършва образованието си в UST Angelicum College, докато е млада.

Височина и тегло на Андреа Брилантес

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Андреа Брилантес е висока 5 фута 3 инча и тежи около 49 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Андреа Брилянт

Нетна стойност на Андреа Брилантес

Колко е нетната стойност на Андреа Брилянтес? Андреа печели пари от различни източници. Тя печели пари от спонсорство на марки, снима се във филми и създава видеоклипове за YouTube и TikTok. В момента Андреа Брилантес притежава всичко необходимо за семейството си. Тя пътува до няколко места със семейството си по много поводи. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Андреа се оценява на 12 милиона щатски долара въз основа на прогнозните й приходи.

кариера

Андреа направи своя телевизионен дебют в комедийния сериал от 2010 г. Goin’ Bulilit. През същия период от време тя се появява и в първия си филм, Отец Джеймон. След това тя участва като дете актьор в различни телевизионни епизоди и филми. Тя беше видяна в главния герой на Даян във филма On the Job: The Missing 8 през 2021 г., когато беше само на 18 години. През 2021 г. тя работи върху три последователни телевизионни сериала и в момента работи върху най-новия си телевизионен проект, Lyric and Beat, за 2022 г. Тя също така излъчва своите V блогове и други подходящи видеоклипове в своя известен канал в YouTube.

Андреа получи първата си награда в категорията за най-добър детски актьор на 27-те телевизионни награди PMPC Star Awards през 2013 г. за участието си в телевизионния сериал Annaliza. За своя телевизионен сериал Hawak Kamay тя беше номинирана за 28-те награди PMCP Star Awards за телевизия, 10-ите награди ASAP Pop Viewer’s Choice Awards и Yahoo! Награди за знаменитости през 2014 г. Тя обаче получи само Yahoo! Награда за знаменитост. На 7-те филмови награди за наследство Urudja през 2020 г. тя получи първата си награда за най-добра млада актриса за ролята си във филма Banal.

Андреа Брилянтес Гадже и срещи

С кого се среща Андреа Брилянтес? Настоящият партньор на Андреа, Ричи Риверо, има уникална любовна история. Тя обаче се срещаше със Сет Феделин, преди да се срещне с Ричи Риверо. Сет е телевизионна риалити знаменитост, която дебютира в сезона на Pinoy Big Brother през 2018 г. Въпреки това, след развода си със Сет, Андреа получи неочаквано предложение от баскетболната звезда Ричи Риверо. Ричи Риверо я помоли да направи неговата баскетболна математика в UAAP на 9 април 2022 г. Тя седеше на трибуните и гледаше как приятелят й влиза на стадиона.

Говорителите на стадиона я изненадаха със звука на предложение. Ричи предложи брак на Андреа Брилянтес пред всички, като говори през микрофона. Ричи попита дали иска да бъде нейна приятелка. Андреа отговори, като подреди тениска с надпис „ДА“ от нея близо до тълпата. Тя го облече и прие предложението на Ричи Риверо. Дуетът наскоро беше забелязан да се наслаждава на качествено време заедно.

Популярни Публикации