Андре Ройо стана известен, след като се появи в ролята на Реджиналд Казънс

Андре Ройо е писател, актьор и продуцент от Съединените щати.

Бързи факти

Пълно име Андрю Ройо
Първо име Второ
Фамилия червен
Дата на раждане 18 юли 1968 г
Възраст 53 години
Професия Американски актьор, продуцент и писател
Националност американски
Град на раждане Бронкс, Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Женен
Съпруг Джейн Чой
Без деца 1
Филмография The Wire, Empire, The Spectacular Now
Височина 170 см
нетна стойност 2 милиона долара
Женен Дата 21 ноември 1997 г

Неговата съпруга и брачен живот

Той е съпруг и баща. Джейн Чой е името на жена му. Canele, ресторант в Лос Анджелис, е нейна собственост. На 21 ноември 1997 г. двойката се жени. В деня на сватбата си поканиха най-близките си приятели и роднини. Съпругата му иска да запази личния си живот личен и затова не се появява често на публични места. Те все още са заедно и имат щастлив семеен живот заедно. Все още няма съобщения за кавги. Те имат едно дете заедно.

Неговите баща и майка

Името на родителя на Андре не е включено в нито една от неговите wiki страници. Баща му е от кубински произход, докато майка му е от афро-американски произход. На 2 януари 2019 г. той публикува снимка на родителите си с прекрасен коментар в профила си в Instagram.  Андрю Ройо

Андре Ройо (Източник: Google)

Неговият специален момент с дъщеря му

Стела Ройо е името на дъщеря му. Те споделят специален афинитет помежду си. Той е публикувал редица техни снимки в профила си в Instagram. Той сподели снимка на себе си и дъщеря си в Instagram с характерно изражение, а дъщеря му изглежда зашеметяващо на снимката. Надписът на тази снимка е „Какво точно имаш предвид...“

  Андрю Ройо

Андре Ройо (Източник: Google)

Последен ден от „The Wire“.

Първият епизод на „The Wire“ на HBO е излъчен на 2 юни 2002 г., а последният епизод е излъчен на 9 март 2008 г. Серията има 60 епизода. Андре Ройо каза в интервю, че всички звезди са били със сълзи след заснемането на последните епизоди. Сериалът беше подценяван, никога не получаваше много внимание и дори не беше номиниран навремето. Бившият президент Барак Обама, от друга страна, беше фен на програмата, както каза в интервю. В момента той беше президент на Съединените щати.

Нетна стойност на Андре Ройо през 2022 г

Той печели много пари и има много пари. Андре Ройо има нетна стойност от 2 милиона долара към октомври Той печели тази сума пари чрез дългата си актьорска кариера. Започва актьорската си кариера през 1998 г. със скромна роля във филма „L.A. Без карта.“ Той участва в редица филми и телевизионни предавания, включително „Август“, „Супер“, „Престъпни умове“, „Империя“ и много други. През 2016 г. той получи специалната награда на журито на филмовия фестивал SXSW за изпълнението си в Hunter-Gatherer. Той е активен в платформи за социални медии като Instagram и Twitter. Той има значителна база от фенове в своите акаунти в социалните медии.

Любопитни факти

  • Той е роден на 18 юли 1968 г. в Бронкс, Ню Йорк, САЩ.
  • Той е американски гражданин.
  • Той е най-големият от двама братя и сестри, с брат и сестра.
  • Сега живее в Лос Анджелис със съпругата и децата си.
  • Той е висок 5 фута и 7 инча.

Популярни Публикации