Андре Ламогия- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера, етническа принадлежност

Други Lamoglia е известен бразилски актьор, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Рио де Жанейро. Андре е известен актьор, най-известен с ролята си на Рафа Смор в телевизионния сериал Juacas.

Бързи факти

Пълно истинско име Андре Ламоглия Агра Гомес.
Известно име Други Lamoglia.
Дата на раждане 4 август 1997 г. (понеделник).
Възраст (към 2021 г.) на 24 години.
Място на раждане Рио де Жанейро, Бразилия.
Сегашен адрес Остин, Тексас, Съединени американски щати.
Професия Актьор, модел, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност USD 800K-950K (приблизително).
Националност бразилски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Лео.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Местно училище в Бразилия.
Тегло В килограми: 70 кг
В лири: 154,32 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 10″

Възраст и ранен живот на Андре Ламоглия

Други Lamoglia е роден в Рио де Жанейро, Бразилия, в понеделник, 4 август 1997 г. Името му е Андре Ламоглия Агра Гомес, според източници. Андре ще бъде на 24 години през 2021 г. Всяка година на 4 август той празнува рожден ден. Взема решението да работи в развлекателния сектор в ранна възраст. Ламоглия завършва основното си образование в местно средно училище. След това завършва реномирана институция. Освен това той се присъединява към театър в Бразилия, за да научи повече за актьорството. Андре вече е известен актьор.

Височина и тегло на Андре Ламоглия

Андре Ламоглия е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Други Lamoglia

Нетната стойност на Андре Ламоглия

Колко е нетната стойност на Андре Ламогля? Андре изкарва добре от развлекателния си бизнес. Освен това той печели пари чрез спонсорирани промоции. Сега той се радва на богат начин на живот в Бразилия. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 800 000 и 900 000 долара.

кариера

Ламоглия започва своята актьорска кариера в реклами. Работил е и за фирма, която предоставя интернет услуги. По-късно се включва в театрални антрепризи. Той също така се появява в няколко театрални пиеси и театрални постановки. След известно време той е избран за ролята на Tomaz Pachá в телевизионния сериал Segredos de Justiça (2017). По-късно Lamoglia участва в редица филми и телевизионни програми, включително Blue Building Detectives, Eu Sou Mais Eu, Juacas и други. Освен това Андре е озвучител. Той стана известен, след като се появи в сериала Elite на Netflix. Lamoglia също е добре известен с ролята си на Луан в телевизионния сериал Bia.

Приятелка и срещи с Андре Ламоглия

С кого се среща Андре Ламогля? Андре стана известен в сектора. Той има значителна база от женски фенове. Андре, от друга страна, не предоставя никаква информация относно сегашната си ситуация на запознанства. Според източници той е необвързан (към май 2022 г.).

Андре започна да се среща с поп дивата Джулия Бе, според Famous Birthday. Андре, от друга страна, не потвърждава това. Освен това Андре обича да прекарва време с приятелите си. Той е близък с колежката си от Елит Валентина Зенере.

Популярни Публикации