Андра Дей - възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Втори ден е известна американска певица. Освен това Андра Дей е автор на песни и актриса. Cheers to Fall, нейният дебютен албум, беше критичен и търговски успех. Феновете също похвалиха работата й във филми като Маршал и Колите 3.

Бързи факти

Пълно име: Втори ден
Дата на раждане: 30 декември 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: певица
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Дон Бауи
Нетна стойност 4 милиона щатски долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Едмъндс, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
образование Основно училище Valecia Park, Училище за творчески и сценични изкуства в Сан Диего

Биография на Андра Дей

Втори ден е родена в Едмъндс, Вашингтон, на 30 декември 1984 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 37 години. Касандра Моник Бати е истинското й име. Има малко информация за неговите родители и братя и сестри, включително техните имена и професии. В същото време той е американски гражданин и последовател на християнството. Освен това той е от афро-американско потекло. Според астрологията тя е Козирог.

По отношение на формалното образование, той посещава началното училище във Валенсия Парк и училището за творчески и сценични изкуства в Сан Диего в родния си град. Освен това той завършва университетското си образование.Височина и тегло

Андра Дей е невероятно красива и притежава невероятна личност. Както певицата, така и актрисата са високи приблизително 5 фута и 8 инча. В същото време тя тежи 59 кг. Освен това, когато става въпрос за измервания на цялото тяло, диапазонът е 37 инча гърди, 28 инча талия и 38 инча бедра. Очите му са тъмнокафяви, а тя има кестенява коса.

кариера

Втори ден се утвърди като една от най-известните звездни певици в индустрията. Тя е изпяла множество песни и е издала албуми, оглавяващи класациите. Cheers to Fall, нейният дебютен албум, беше издаден през 2015 г. Cheers to Fall дебютира под номер 48 в класацията на US Billboard Hot 200.

Някои от нейните най-успешни сингли включват Mississippi Goddam, The Light That Never Fails, Forever Mine, Rise Up, Someday at Christmas, Gold, The Only Way Out, What the World Needs Now Is Love и Amin. Освен това тя се появява в няколко филма през този период от време. Маршал, Колите 3 и Съединените щати срещу Били Холидей са само част от филмите. Тя също е получила множество награди за изключителния си принос.

Нетната стойност на Андра Дей

Андра Дей се радва на охолен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които тя е натрупала в резултат на работата му към днешна дата. Освен това общата му нетна стойност се оценява на около 4 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Andra Day Съпруг, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Андра Дей, в момента тя е необвързана. Преди това тя излизаше с Дон Бауи. Освен това тя няма други връзки. Тя също е бездетна по други начини. В същото време тя е откровена за предпочитанията си по пол. Освен това тя не се радва на комфортен начин на живот със семейството му.

Популярни Публикации