Анди Гарсия- Възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера, националност

Анди Гарсия е американски актьор и режисьор, който работи активно в развлекателната индустрия от 1978 г. насам. Първоначално не се интересуваше от актьорство, но след като се зарази с вируса на мононуклеозата, реши да продължи кариерата си като актьор. Този актьор е най-известен с това, че играе емблематичната роля на агент Джордж Стоун в американския криминален филм от 1987 г. „Недосегаемите“. По същия начин той е получил множество номинации и награди за актьорската си работа. Освен това той е предоставил гласа си в няколко филма и телевизионни сериали. Той е не само актьор, но и режисьор и продуцент. Анди също получи звезда на Холивудската алея на славата през 1995 г. Научете повече за Анди Гарсия Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Андрес Артуро Гарсия Менендес
Професия Актьор, продуцент и режисьор
Име на родителите Рене Гарсия Нунес
Амели Менендес
Рождена дата 12 април 1956 г
Родно място Хавана, Куба
Братя и сестри Една по-голяма сестра и един по-голям брат
Нетна стойност 2021 г 20 милиона долара
Съпруг Мариви Лоридо (1982-настояще)
деца Три дъщери, един син
Височина 5 фута и 9 инча (1,78 м/178 см)
Тегло 79 кг (174 фунта)

Кой е Анди Гарсия? Възраст и биография

Пълното име на Анди Гарсия е Андрес Артуро Гарсия Менендес и е роден на 12 април 1956 г. в Хавана, Куба . Той е роден на баща си Рене Гарсия Нез, бивш производител на авокадо, който по-късно основава компания за аромати за милиони долари в Съединените щати, и майка му Амели Менендес, учителка по английски език. По същия начин той израства в Маями, Флорида, заедно с по-големите си брат и сестра Рене и Теси. Освен това той е на 65 години и е роден под зодия Овен.

Колко висок е Анди Гарсия? Височина тегло

Анди Гарсия е от кубинско-американски произход, а етническата му принадлежност е испанец, според майка му. Той е християнин, защото е възпитан като римокатолик. Освен това, той е висок 5 фута и 9 инча (1,78 м/178 см) и тежи приблизително 79 кг (174 фунта). Освен това той има среден тип тяло, кафяви очи и черна коса.Младият Анди Гарсия с приятелката си (Източник: Instagram)

Детство на Анди Гарсия

Анди Гарсия посещава гимназията в Маями Бийч за средното си образование. След това се записва във Флоридския международен университет, където завършва. Той имаше интерес да играе баскетбол като студент, но поради заболяването си от мононуклеоза, той започна да преследва актьорска кариера като кариера.

Социална медия

Анди Гарсия поддържа присъствие в социалните медии. Неговият акаунт в Instagram (@andygarcia) има 111 хиляди последователи, а официалната му страница във Facebook има 49 хиляди. По същия начин му липсва потвърден акаунт в Twitter.

С кого се среща Анди Гарсия? Връзка и дела

През 1982 г. Анди Гарсия излиза и се жени за Мариви Лоридо. Тази двойка има четири деца: три дъщери на име Доминик Гарсия-Лоридо, Даниела, Алесандра и Андрес, родени през 1983, 1988 и 1991 г., и син на име Андрес, роден през 2002 г.

Как Анди Гарсия продължи кариерата си? Професионален живот

Анди Гарсия прави своя филмов дебют като Кен във филма от 1983 г. „Blue Skies Again“. Същата година той играе Рикардо в Guaguasi и T.J. барманът в „Нощ в рая“. По подобен начин той се появява в „The Mean Season“ през 1985 г. и „8 Million Ways to Die“ през 1986 г. През 1987 г. този актьор прави пробив в кариерата си, когато играе емблематичната роля на агент Джордж Стоун Джузепе Петри в криминалната драма „ The Untouchables.“ След това той се появява във филми като „Stand and Deliver“, „American Roulette“ и „Black Rain“, всички от които излизат на екран през 1989 г. По подобен начин той играе Винсент Манчини в „The Godfather Part III“ в 1990. Тази роля му носи и номинация за Оскар.

Изявява се като инсп. Виченцо Бранкалеоне в „Розовата пантера 2“, Винс Рицо в „City Island“ и Хавиер Салазар в „La Linea“ през 2009 г. В тези филми участваха Лили Томлин, Жан Рено, Джулиана Маргулис, Рей Лиота, Валери Круз и други.
Анди се появява в различни филми от 2010 до 2016 г. За да назовем само няколко, той се появява в „For Greater Glory“ през 2012 г., „Rio 2“ през 2014 г., „Max Steel“ и „Passengers“ през 2016 г. Освен това, в През 2017 г. той участва в ролята на президента Андрю Палма в научнофантастичния филм-катастрофа „Геобуря“, заедно с Джим Стърджис, Ед Харис, Мария Лара и други. Тя се появи в пет филма през 2018 г. и 2019 г., като последният й беше „Думи по стените на банята“ през 2020 г.

Нетната стойност на Анди Гарсия 2022 г

колко е нетната стойност на Анди Гарсия? Нетното състояние на Анди Гарсия се оценява на 20 милиона долара към 2022 г. В момента той води охолен начин на живот.

Факти

  1. Има четири деца.
  2. Рядко е активен в социалните мрежи.
  3. Той обича птици.

Популярни Публикации