Анди Басич- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, националност, кариера

Анди Басич е името на известна американска телевизионна риалити личност. Анди Басич е най-известен с ролята си на един от шестте главни героя в документалния телевизионен сериал „Живот под нулата“. Той е известен също като бившия съпруг на Кейт Рорк Басич. Научете повече за нетната стойност на Анди Басич, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Анди Басич
Дата на раждане: 25 януари 1958 г
Възраст: 64 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: ТВ личност
Държава: Съединени щати
Семейно положение: развод
Развод Кейт Басич
Нетна стойност 250 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Сив
Родно място Вашингтон
Националност американски
образование Гимназия Джон Ф. Кенеди
деца един
Facebook Анди Басич във Facebook
Twitter Анди Басич в Twitter
Instagram Instagram на Анди Басич

Възраст и ранен живот на Анди Басич

Анди Басич беше роден на 25 януари 1958 г , във Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ. Той е сега 64 години . Неговата зодия е Водолей. Той е от турски произход и от американска националност. Той е израснал в родното си място с братята и сестрите си. Освен това, той иска да изследва природата от дете, а сега е на 22 години. Той пътува из страната след дипломирането си. Той е отгледан в Уитън, Мериленд.

По отношение на образованието той получава бакалавърската си степен от Вашингтонския университет във Вашингтон, окръг Колумбия. Изящните изкуства го пленяват. След това започва работа като дърводелец и производител на мебели във Вирджиния.  Анди Басич

Andy Bassich (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Анди Басич

Започва кариерата си като професионален производител на мебели и дърводелец във Вирджиния, след като завършва. Той започва пътуването си до Аляска през 1980 г., за да изпълни мечтата си да изкарва прехраната си в Аляска и да изследва природата. През лятото искаше да градинари, а през зимата ловуваше и събираше градински принадлежности. Анди работи изключително много, за да оцелее в Аляска.

Анди прекарва 20 години като капитан на речна лодка по река Юкон. Той и кучетата му живееха в река Юкон. Той имаше общо 37 кучета за впряг. Освен това той се срещна с Кейт, туристка, докато беше в Доусън Сити. Те са заедно, откакто са се запознали.

Баба му винаги го е насърчавала да преследва мечтите си. Той приема съвета, опакова вещите си и се премества в Аляска през 1980 г. Той предпочита да прекарва времето си в гората и на тихо място, където може да се наслади на спокойствието и пространството. Нещо повече, той смяташе Аляска за свой дом, защото му харесваше да отсяда там.

По-късно той започва работа като катър и живее на брега на река Юкон с 37 впрегатни кучета. Жителите на Аляска празнуват най-вече разпадането на водата в началото на лятото и ледената вода наводни цялото му имущество, машини и къщи.

Той стана известен през 2013 г., след като се появи в телевизионния сериал „Живот под нулата“, в който участваха и известни актьори като Соледад О’Брайън и Сирил Джазбек. Той участва в документалната поредица със Сю Ейкенс, Глен Вилньов, Джаси Холмс, Ерик Салитан, Чип Хейлстоун и Агнес Хейлстоун.

Анди Басич Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Andy Bassich? Преди да стане телевизионна звезда, той е ръководил училище за мушери и училище за обучение по оцеляване, където е учил хората как да оцеляват в лошо време. Основният му източник на доходи обаче идва от сделка с National Geographic Channel за телевизионното шоу Life Below Zero. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Andy Bassich се оценява на 0 000 USD. Нетната стойност на Andy Bassich от телевизионното шоу Life Below Zero се оценява на 100 000 долара.

Съпруга и брак на Анди Басич

Коя е съпругата на Анди Басич? След няколко години връзка, Анди Басич се жени за Кейт Басич. През 2003 г. двойката се среща за първи път в Доусън Сити. Калико Блъф беше вълнуващо място за живеене. Освен това те работеха усилено, като се отопляваха с дърва, хранеха кучетата, ловуваха, събираха или отглеждаха храна, преработваха и приготвяха всяко хранене от нулата. Те също преследват лосове, черни мечки, карибу, вълци и сьомга. Те дори започнаха собствен бизнес заедно, където отрекоха 26 впрегатни кучета за оцеляване и създадоха училище за ловене на кучета.

Когато Кейт напусна дома си през 2015 г., те се разведоха. Те се разведоха през 2016 г. и това беше финализирано през 2017 г. Така че Анди е разведен мъж, който е ерген. Анди е баща на дете от предишен брак.

Социална медия

Анди предпочита да е сам и да живее спокоен живот, затова няма официални страници. Той обаче има собствени акаунти във Facebook и Instagram. Неговият акаунт във Facebook има само 500 приятели. Той е направил акаунта си в Twitter неактивен. Няма дори един туит, а акаунтът има само 50 последователи.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 4.
  2. Щастливият му камък е аметист.
  3. Щастливият му цвят е тюркоаз.

Също така, знайте за Нетна стойност на Zienna Eve, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации