Ananda Morais- Биография, възраст, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Ананда Мораис е добре позната бразилска певица и фигура в социалните медии с потвърдени профили в TikTok, Instagram и YouTube. Акаунтът на Ананда Мораис в TikTok има над 4,7 милиона абонати, а акаунтът й в Instagram има над 5 милиона последователи. Научете повече за Ananda Morais Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Ананда Мораис
Дата на раждане: 01 август 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на Tiktok, инфлуенсър в социалните медии, певец
Държава: Бразилия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло: 47 кг
Семейно положение: по отношение
Запознанства Жоао Педро Мота
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Карамелено русо
Националност бразилец
баща Том
Братя и сестри (един)
Twitter Ананда Мораис в Twitter
Youtube Ананда Мораис в Youtube
Instagram Ананда Мораис в Instagram
Марки N/A
Хоби Пазаруване, купони

Ананда Мораис Био, възраст, семейство

Ананда Мораис е на осемнадесет години в момента. Тя е родена в Бразилия на 01 август 2003 г. под астрологичния знак Лъв. Името на баща й е Том, а името на майка й е неизвестно. В един от постовете в YouTube обаче тя включи и родителите си. По същия начин тя има по-малък брат или сестра. Тя е от бразилска националност , но нейният културен произход е неизвестен.

Освен това тя не е разкрила нито един от своите акредитиви в колежа. Що се отнася до нейната зрялост, тя изглежда в момента е в гимназията. Тя изживя детските си дни в красива обстановка и дори публикува снимка от детството си.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Ананда Мораис? Ананда Мораис има прекрасна личност. Тя е дълга 170 сантиметра и е висока 5 фута 5 инча. Тя тежи приблизително 47 килограма. Очите й са тъмни, а косата й е карамелено руса. Освен това, тя запази физическите си статистики, като височина на талията и размер на гърдите, за себе си.

  Ананда Мораис

Ананда Мораис позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Тя има огромно количество последователи в различни сайтове за социални мрежи като Instagram, Twitter, TikTok и YouTube. Освен това тя използва акаунта @ananda в Instagram, където има над 5 милиона фенове. Тя има 213,7 хиляди фенове в Twitter под името @ttdaananda. По същия начин нейният акаунт в TikTok има 4,7 милиона фенове и почти 148,4 милиона харесвания. Тя също има канал в YouTube със същото име, с над 956 хиляди абонати. Тя също така е посочила своя имейл адрес, [имейл защитен]

Ananda Morais Нетна стойност

Каква е нетната стойност на Ananda Morais? По отношение на приходите на Ананда Мораис, тя е добре познат влиятелен човек в социалните мрежи и певица, която е натрупала значително състояние на толкова млада възраст благодарение на таланта и способностите си. Нейната нетна стойност се очаква да бъде около 1,5 милиона долара диапазон от 2022 г. Нейният основен източник на приходи е успехът й в социалната мрежа, но тя печели пари и от промоции на марки, рекламни изяви и други средства. Тя несъмнено е зависима от мирния начин на живот.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Ананда Мораис е добре позната фигура в социалните медии в Бразилия. Със своята креативност и харизма тя постигна успех в социалните мрежи в различни канали. Тя за първи път стана известна чрез сайтовете за синхронизиране на устни и създаване на съдържание Tiktok. На 12-годишна възраст тази тийнейджърска интернет знаменитост започва да използва TikTok, известен преди като musical.ly, и се нарича @anandamoraisoficial.

Под акаунта @ananda тя се превърна в коронно проверена сензация на TikTok. Тя е добре известна с иновативната си трансформация и бъгове. Нейният акаунт вече има над 4,7 милиона фенове и над 148,4 милиона гледания. По същия начин тя натрупа значките на musical.ly за топ талант, гуру на красотата, трансформация и влогър. Тя създава видеоклипове с новаторско съдържание на POV, танци и дуети.

Освен в TikTok, тя придоби популярност в Instagram под името @ananda и тества акаунта със синя отметка. Досега тя е публикувала 1688 съобщения, спечелвайки над 5 милиона фенове. По същия начин тя е и завършен музикант. Тя също има канал в YouTube със същото име, където публикува своите видеоклипове с пеене. На 11 януари 2017 г. тя откри своя канал в YouTube. Нейният канал в YouTube вече има над 956 хиляди зрители и над 47 милиона кумулативни гледания. Първият й видеоклип в канала беше публикуван през април 2017 г. и беше наречен PRIMEIRO VDEO DO CANAL | RESPONDENDO PERGUNTAS. Тя пусна официалното си музикално видео, озаглавено Ananda – Meu olhar (Официално музикално видео) на 24 юни 2020 г. Видеото беше видяно от над 2,3 милиона души.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Ананда Мораис? Ананда, млад и харизматичен инфлуенсър, е в романтична връзка с друга звезда в социалните медии, Джу Педро Мота. Двойката има уникална връзка и често се вижда заедно в различни медийни платформи. Те винаги споделят зашеметяващи снимки на себе си на съответните си страници.
Засега няма индикации, че двойката ще се раздели твърде скоро.

Факти

  • Ананда Мораис е добре позната бразилска певица и фигура в социалните медии с потвърдени профили в TikTok, Instagram и YouTube.
  • Акаунтът на Ананда Мораис в TikTok има над 4,7 милиона абонати, а акаунтът й в Instagram има над 5 милиона последователи.
  • Нейният основен източник на приходи е успехът й в социалната мрежа, но тя също печели пари от промоции на марки, рекламни изяви и други средства.

Популярни Публикации